Dimitriyus Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 As veni cu o propunere in ceea ce priveste actiunea directa a administratorilor si a celor cu putere de decizie pe forum. Si anume de ce in momentul in care se intervine asupra continutului unui post/topic sau ce o fi, (prin interventie inteleg editarea, stergerea anumitor pasaje, eliminarea definitiva etc) nu se instiinteza userul respectiv (prin mesaj privat de ex) de natura si motivul modificarii? Cred ca ar fi util ca respectiva persoana sa stie si sa nu mai incalce regulamentul si ar crea ceva mai multa transparenta in "trierea" pe care o fac moderatorii. Multumesc.
carramba Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 subscriu. cu atat mai mult cu cat am constatat cu surprindere ca mi s-a sters un post care nu parea sa intruneasca vreun criteriu pentru asta.
apocalipsa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 era unu bumbacel care era f bun la stergerea topicurilor. mai traieste sau a fost dat afara?
Gyzmo Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 As veni cu o propunere in ceea ce priveste actiunea directa a administratorilor si a celor cu putere de decizie pe forum. Si anume de ce in momentul in care se intervine asupra continutului unui post/topic sau ce o fi, (prin interventie inteleg editarea, stergerea anumitor pasaje, eliminarea definitiva etc) nu se instiinteza userul respectiv (prin mesaj privat de ex) de natura si motivul modificarii? Cred ca ar fi util ca respectiva persoana sa stie si sa nu mai incalce regulamentul si ar crea ceva mai multa transparenta in "trierea" pe care o fac moderatorii. Multumesc. Excelenta propunere, parca mi-a luat vorba din gura; zic asta pt ca eu am patit acelasi lucru, chiar recent. Si ma consider un om decent, daca am gresit, incerc sa n-o mai repet (cata vreme se aplica acelasi etalon la toti) Dimitryus
teckus Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Aici aveam 666 de posturi, acum am 638(639 cu asta ) Departe gandul sa fiu unu care "umbla" sa adune posturi dar nu pot sa nu ma intreb care posturi si de ce au fost sterse, a si cand au fost sterse? Mersi
Gyzmo Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 http://forums.rgc.ro/index.php?act=announc...;f=29&id=12 Vedeti daca coincid orele... Merci de referinta Din pacate/fericire, nu m-am incadrat in interval, deci e alta cauza, probabil, ce e generat disparitia
Recommended Posts