www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

@doctor x:stiam ca glumesti,numai ca eram nervos ca ni se spusese ca o sa cantam ultimii si am aflat ca eram primii....bine ca a fost asa ca in momentul in care ne-am dat jos de pe scena dupa vreo ora si 40 de minute de cantat a reinceput ploaia si lumea a cam inceput sa plece....

fratilor ,nebunie generala....

un sunet profi,oameni amabili,beutura garla si niste fripturi delicioase.

mi-au mai placut Metropolys,cu niste compozitii foarte inspirate,un solist foarte bun si care au mai prestat niste coveruri foarte bune.

:)

Guest Granata
Posted (edited)

mi-au mai placut Metropolys,cu niste compozitii foarte inspirate,un solist foarte bun si care au mai prestat niste coveruri foarte bune.

Metropolis e intr-adevar o trupa f. buna, am onoarea sa cant in projectul Reign Of Aquarius cu bateristul si solistul/chitaristul formatiei. :) Al!as

Edited by Granata
Guest cruci
Posted

prin bucale cand mai cantati? cu albumu cum mai stati? piesele de pe myspace sunt faine rau, mai vrem

Guest Granata
Posted

@ horica: Metropolis e intr-adevar o trupa f. buna, am onoarea sa cant in projectul Reign of Aquarius cu bateristul si chitaristul/vocalistul formatiei.

:) Al!as

Posted (edited)

@cruci:prin bucale nu prea e de cantat vara,e cald rau in cluburi si nu prea vine lumea...iar scene mari in aer liber e greu sa prinzi...deh,ma intelegi...iar cu albumul:de unde bani???

@granata:multumim.intr-adevar,solistul/chitaristul de la Metropolys e meserias...si nici tobosarul nu-i de lepadat...

:)

Edited by horica