caploua Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 salut ! ma numesc mihai .. am 15 ani .. am facut 2 ani de chitara si ma apuc de bass o sa am nevoie de niste sfaturi .. sper sa ma putetzi ajuta .. imi iau un bass ibanez 4 corzi .. abea astept daca doritzi sa ma ajutati .. in legatura cu invatzatul la bass .. astept sa imi datzi add Ym : caploua ms de intelegere
Geiger Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 De regula cel interesat isi da interesul, nu cel "rezolvat"
Guest h00k Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Geiger mane nu toti ne-am nascut invatati... caploua... ai putea sa te uiti prin sectiunea de bass mai bine. Sunt sigur ca o sa gasesti O MULTIME de informatii ce te pot ajuta FOARTE mult! Have fun
Guest preo Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 caploua, daca ai nevoie de ceva sfaturi .. poti sa ma adaugi pe mine la yahoo messenger. id-ul meu il gasesti in profilul meu de pe site.
caploua Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 hehe .. pai eu is mai nou p rgc .. ce sa ii facem .. asa e cand lucrezi cu incepatorii .. fac greseli ... multzumesc de ajutor
lumea imi spune iosif Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 welcome to hell. lol. iti urez succes la bass. nu-i prea greu sa inveti baza...practic sunt primele 4 corzi de la chitara (daca le iei de sus...). io unu' am invatat foarte repede chestiile de baza. restu'...slap, acorduri etc... alea is uuun pic mai grele da' daca te pui pa studiat taburi, tehnici, net, alea alea...o sa-nveti repede. (my parere)
caploua Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 haha ms pai .. cred ca va fi destul de easy la inceput .. ms de incurajare
Guest miky Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 salut caploua, cam ce muzica vrei sa canti ?
Guest Razvan Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 www.bassplayer.com www.talkbass.com www.xbass.ro Sunt destul de bine facute siteurile, sper sa te ajute.
caploua Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 pai eu cam vreau blues ... rock -metall trash si cam asa ms de siteuri apreciez sintetzi de treaba
Guest Blackout Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 pai eu cam vreau blues ... rock -metall trash si cam asa ms de siteuri apreciez sintetzi de treaba cum merge cu bassul? te descurci?
Recommended Posts