s0rin Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 (edited) koko taylor a murit Edited June 4, 2009 by s0rin
carramba Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 RIP ce ma intriga e ca astia declara chestii de genul "what a loss to the blues world"...pai io zic ca a fost un mare castig...toti se declara uimiti si indurerati de faptul ca unul dintre noi (oamenii, nu muzicienii, nu-s asa de arogant) a "absolvit". ce forma dubioasa de egoism. eu ma bucur ca am apucat s-o ascult inainte ca lumea sa se refere la ea cu "a fost..."
marcianpetrescu Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 SA-I FIE TARANA USOARA ! A FOST O MARE DOAMNA A BLUESULUI ! PACAT CA NU A AJUNS SI PE LA NOI CU UN CONCERT ! SA-I PRETUIM PE VETERANII CARE AU CREAT SCOALA DE BLUES DIN CARE NE TRAGEM TOTI INSPIRATIA ! Marcian
marcianpetrescu Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Concertul pe care formatia mea - TRENUL DE NOAPTE, il va sustine in data de 18 Iunie 2009(JOI) in Gradina De Vara a clubului GREEN HOURS, va fi dedicat memoriei acestei mari doamne a bluesului american - KOKO TAYLOR ! VA ASTEPTAM SA O OMAGIEM IN RITM DE CHICAGO BLUES ! Cu multumiri, Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 JOI - 18 Iunie 2009 - de la ora 20:00 - Gradina De Vara a clubului GREEN HOURS. Mai multe detalii la rubrica de OPEN STAGE ! MULTUMESC MULT. CU RESPECT, MARCIAN PETRESCU
Recommended Posts