Guest Red_X Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 depistarea ironiei si cititul posturilor vad ca nu se prea practica pe rgc... N-ai prea inteles...ironie 10% , restul e lipsa de bun simt , etc .(au remarcat si altii). A uitat probabil sa se puna pe el insusi in fruntea topului respectiv, chiar daca nu cinta la nimic...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Legion Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 N-ai prea inteles...ironie 10% , restul e lipsa de bun simt , etc .(au remarcat si altii). A uitat probabil sa se puna pe el insusi in fruntea topului respectiv, chiar daca nu cinta la nimic...! Lighten up, Francis. Face rau la tensiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 (edited) Va mai rog pentru ultima data sa aduceti thread-ul pe calea originala, si pe urma o sa rog sa se inchida. Imi pare rau sa vad ca va certati atat pe tema asta, eu am incercat sa fac un thread interesant, istoric, stiintific. Un thread e cu asta pe RGC, atat. Haideti sa nu-l stricam. Edited June 10, 2009 by Metabog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts