Guest him jim Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 salut, Sunt un incepator absolut in ale chitarilor. Am o chitara cu o coarda lipsa si apoi trebuie si acordata. Nu am microfon - am citit ca e nevoie de un microfon pt a acorda chitara. Caut pe cineva sa imi puna coarda lipsa si sa acordeze chitara. E un Reghin student, e rupta o coarda de metal, cele de nylon sunt intacte. As aprecia foarte mult daca cineva sta in zona Dristor - Titan, sau are chef sa vina pana la mine, la Dristor. Atasez o poza cu chitara. Multumesc,
Guest SkullpturA Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 un set nou de corzi=max 30 ron un microfon de caca=max 10 ron si lectii pe net gratis
karpi Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Daca esti din Tm da PM ca te ajutam Unde-i "Zona Titan" in Timisoara ?
Guest DoomShadow Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Unde-i "Zona Titan" in Timisoara ? nu am citit tot
beginner2009 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 salut, Sunt un incepator absolut in ale chitarilor. Am o chitara cu o coarda lipsa si apoi trebuie si acordata. Nu am microfon - am citit ca e nevoie de un microfon pt a acorda chitara. Caut pe cineva sa imi puna coarda lipsa si sa acordeze chitara. E un Reghin student, e rupta o coarda de metal, cele de nylon sunt intacte. As aprecia foarte mult daca cineva sta in zona Dristor - Titan, sau are chef sa vina pana la mine, la Dristor. Atasez o poza cu chitara. Multumesc, Chitara aia NU ARE CORZI DIN METAL ! NU AI CE CAUTA CU CORZI DIN METAL PE EA ! Scuze pentru caps, dar am incercat sa atrag atentia cu privire la corzile respectivei chitari. Coarda de care spuneai ca este din metal este cu miez de matase si matisat cu metal, este altceva decat metal. Ideea este sa iei un set nou de corzi si sa vezi cum arata cele deja pe chitara si sa incerci sa le schimbi tu, bineinteles pe rand . Iar cu acordatul ..... mai bine iti iei un acordor, e mai bine decat "la ureche"
Recommended Posts