Guest a_punker Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 (edited) deci treaba sta cam asa ... am de lipit 2 doze un switch si iesirea...trebuie neaparat si un volum ??? daca da unde sa'l lipesc ? rog cei priceputi sa ma ajute cat mai urgent tnx Edited May 13, 2009 by a_punker
FiveseveN Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Nu trebuie neaparat daca nu vrei. Dar comutatorul ala e subminiatura si nu e asa de solid, nu l-as recomanda pentru uz frecvent. In plus, nu vei putea selecta ambele doze, doar una sau cealalta.
Guest a_punker Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 (edited) ahanui nimic, merge si asa dar cum le lipesc va rog...nu o sa folosesc asa de des com ala deci te rog ajutor daca ar fi un pot de volum atunci unde il lipesc? Edited May 13, 2009 by a_punker
Sthell Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Cauta scheme de circuite pe google, Chitara mea nu are nici pot de ton si nici de volum, doar 2H un switch si jack out, ceea ce reduce broom-ul semnificativ. Daca switch-ul e de 3 pozitii cu 8 pini e destul de simplu de facut. 2 pini se leaga intre ei ca masa, in rest vezi cu un ohmetru (cred) care sunt pini-pereche, la ele unesti cablurile rosu+negru, iar verde si alb se unesc si se duc la masa. Mai si un cablu de masa carre se duce la masa. Hoped it helped. Singura problema care o am cu outputul e diferenta de volum datorita outputului diferit intre doze si a lipsei poturilor de volum/ton separat pt fiecare doza, dar nu-i asa mare problema.
Guest a_punker Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 pai te rog ia poza aia de acolo unde is toate si fa niste linii in paint cum sa le lipesc....multam anticipat
FiveseveN Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Totusi... e fizica de clasa a VI-a. Apoi ai cam toate combinatiile pe situl SD: http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/ Si daca vrei sa mai faci astfel de experimente iti recomand Guitar Electronics For Musicians (o am eu in PDF da' nu mai zici la nimeni ).
Sthell Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 update, s-a refacut circuitul la chitara mea... fara poturi In caz ca te ajuta configuratia e: 2H. cablurile rosii pe primele doua pozitii ale switchului 1+2, verde +alb se unesc si se duc la masa (la ambele doze), s-a legat bridge-ul la masa prin doza din bridge (lipitura pe placuta grnd). Cablurile negre pe pozitiile 6+7, masa 4+5, hot wire-ul pe 3, 8 lasat liber. E foarte importanta lipitura de masa, sa nu uiti de ea. cred ca asa era schema. legenda: verde=verde+alb galben=masa rosu=rosu negru=negru mov=hot wire-ul maro=cablu de masa spre iesire. sper sa mearga si in cazu tau
dani_rosu5 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 daca vrei si un volum,il pui intre intrerupator si jack (la schema lui titus),asa o sa functioneze indiferent pe ce doza e selectat intrerupatoru daca vrei 2 volume (ceea ce nu cred ca vrei,nu are sens,ca o sa vina unu pt fiecare doza,atunci il montezi intre doza si intrerupator )le montezi...unu dupa prima doza,al doilea dupa a doua doza daca as fi in locu tau,as lua un switch cu 3 canale (sau cum ii zice),adica cu 3 optiuni...1st doza,2nd doza,1st+2nd doza,si potu l-as pune dupa intrerupator................. eu mai stiu cate ceva la electronica,da daca vrei sa le lipesti dupa cum ti-am zis eu,intreaba si parerile altora,ca poate am zis o prostie
Recommended Posts