www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Artisti Romani Si Chitarele Lor Signature si Endorsments

Recommended Posts

Posted

Azi ma plimbam in cautare de materiale noi de la NAMM pe siteul celor de la Caparison ( http://www.kyowashokai.co.jp/caparison%20e...arison-top.html ) si am dat peste ceva total neasteptat (Cel putin pentru mine).

Mircea Gabriel Eftemie (MNEMIC)

Dupa nume e evindent ca e de origine romana.

In afara de el stiu ca recent, Horea Crisovan s-a ales cu o chitara signature de la Siggi Braun

Horea Crisovan Horea_003k.jpg

Mai stiti si de alti artisti romani ce au chitare signature sau apar pe siteurile diversilor producatori ca endorseri ?

Posted

Recunosc cu rusine ca azi am dat peste el. Sa nu generalizam. Sunt sigur ca eu sunt prost informat.

Am mai sapat si am vazut ca e si un artist grafic excelent. E "vinovat" de cateva lucrari grafice pentru Meshuggah soilwork si in flames. Impresionant . Am citit si cateva interviuri cu el si intr-adevar pare de treaba :)

Posted

Recunosc cu rusine ca azi am dat peste el. Sa nu generalizam. Sunt sigur ca eu sunt prost informat.

Am mai sapat si am vazut ca e si un artist grafic excelent. E "vinovat" de cateva lucrari grafice pentru Meshuggah soilwork si in flames. Impresionant :)

Nu am vrut sa generalizez, dar s-ar fi putut si asta. Nici eu nu stiu cum sta treaba in presa din RO din pacate. :) Dar stii cum e cu profetul in propria tara... Invidie, etc.

Oricum, el e plecat in Danemarca de cand era copil.

Face si artwork la trupe si e un allrounder.

Cinste lui!!!