gtmaniac Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 vreau sami iau un schecter ..sa fie omen 6 sau damien 6?..astept pareri:D
archDude Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 vreau sami iau un schecter ..sa fie omen 6 sau damien 6?..astept pareri:D pai noi luam chitara sau tu ? Stiu ca damienu are Emg H4 si H4a pe ea deci asta ar fi un plus sa zicem. Daca nu ai limita la budget, ia-o pe aia mai scumpa, faci un bine economiei
Guest omuletzu verde Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 depinde ce vrei sa canti pe ea si cum ti se pare tie chitara in sine,pentru mana ta...nu de alta dar instrumentul trebuie sa te ajute nu sa te limiteze...think about it
Susceptor Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 In ciuda numelor ghey date modelelor (parerea mea), as merge pe Damien, datorita dozelor si hardware-ului; incearca sa gasesti una fabricata pe 6 iulie 2006 si asa o sa ai si Damien, si Omen intr-o singura chitara.
ilun Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 daca si la astea e diferenta ca la alea cu 7 corzi atunci damien, damien7 mi s-a parut mult mai marfa decat omen7
vektor Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 damien, duh. diferentele pe hartie par nesemnificative [ in afara de doze ] dar damien e MULT mai bine construita. si da, am cantat pe ambele [ damienu si live ]
Recommended Posts