GrP Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 (edited) GP5 pentru cine are instalat versiune mai noua(cu RSE pentru chitara, bass si tobe): Iris___Vino_Pentru_Totdeauna.gp5 GP4 pentru restu: Iris___Vino_Pentru_Totdeauna.gp4 PS: Clapa am facut-o doar pentru umplutura...a iesit cam nasol, asta e. Edited April 22, 2009 by GrP 1
Guest MKR Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 foarte tare! mersi mult. am cautat peste tot tab-ul asta GP5 pentru cine are instalat versiune mai noua(cu RSE pentru chitara, bass si tobe): Iris___Vino_Pentru_Totdeauna.gp5GP4 pentru restu: Iris___Vino_Pentru_Totdeauna.gp4 PS: Clapa am facut-o doar pentru umplutura...a iesit cam nasol, asta e.
Guest PurciX Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 sincer....nu stiu altii ce cred... da mie mi se pare ca o iesit tare binee...tot respectu pentru asta ;:)
GrP Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 sincer....nu stiu altii ce cred...da mie mi se pare ca o iesit tare binee...tot respectu pentru asta ; :) Mersi
Guest Black18 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 GP5 pentru cine are instalat versiune mai noua(cu RSE pentru chitara, bass si tobe): Iris___Vino_Pentru_Totdeauna.gp5GP4 pentru restu: Iris___Vino_Pentru_Totdeauna.gp4 PS: Clapa am facut-o doar pentru umplutura...a iesit cam nasol, asta e. Felicitari!!!
Recommended Posts