Guest guitarista Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Vand Delay analogic,model rack,fata aurie....la numai 700.000 lei.
Guest guitarista Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 (edited) Delayul est firma FBT AD 822....e un model mai vechi,nu se mai fabrica...nici pe net nu am gasit prea multe despre el... Are8 corectii: gain,bass,treble,delay,regen,echo vol.,direct vol.,master. Are si 3 selectoare de intarzieri diferite: echo,rep.,chorus Se alimenteaza direct la priza prin cablu propriu (220V) Are doua intrari de nivel diferit,foot Switch jack,output. Are si un vu-metru pe leduri,care indica nivelul semnalului de intrare.... Carcasa prezinta ceva zgarieturi... Poza nu am.... Edited February 9, 2006 by guitarista
felix Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Te rog mult sa faci tot posibilul sa pui o poza pentru ca sunt interesat. Prin posta cu plata ramburs trimiti ? PS: elethan stai dreaq la coada
Elethan Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Nu cred ca-i cazul. In mod normal ar trebui sa se faca licitatie cand sunt doi (sau mai multi) nu ?
Guest guitarista Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Trimit prin posta ramburs,dar poza nu am....daca vrei pot sa fac una,dar nu promit una de calitate....
felix Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 da, ma intereseaza poza + un sample audio, dupa aia discutam ce si cum. thx
Recommended Posts