MJocó Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Vand Digitech RP2000 multiefect processor pt. chitara electrica.Are sunet exceptional american ,nu japonez.Include efectele:Pickup simulator,compressor,wah/pitch,detune,whamy,harmonizer,13 modele de amplificator,4 modele de boxe, eq, talker, noise gate ,chorus ,flanger, pheser, tremolo, panner, vibrato, rotary, auto yah, yah-yah,envelope filter, detuner, pith shifter, delay, reverb. Are si pedala pt volum,drums masina. Softver pt. PC cu multe patchuri. Husa moale. Adaptor. Manual. Tel. 0720-100728 Pret. 200 euro
Guest ady_w3t Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 pune si tu o inregistrare sa auzim sunetul american
Dark_star Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Si eu sunt curios cum sunadar cel mai important ar fi sa ne spui ce parti bune si ce parti proaste are!!!!!!!!
Geiger Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Curiozitatea dispare daca ai bani si vrei sa il cumperi.. atunci il si incerci si te lamuresti..
MJocó Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Atat partile bune,cit si cele proaste sunt pe larg discutare pe pagina urm:http://www.harmony-central.com/Effects/Data/DigiTech/RP_2000-1.html. As mai adauga,c-am folosit mai ales simulatorul acustic.L-am incercat simultan cu simulatorul unui GT-6 si Rp-ul suna mai bine!!!. Am o chitara Yamaha RGX 420 si RP -l folosesc in line. Asta e parerea mea ........! Am si poza.
yamazaki Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 sal, m-ar interesa sa il aud sa vad cum suna, cautama pe yahoo la : yamazaki_man@yahoo.com
Recommended Posts