bubugral Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Am infiintzat un forum ce-si propune sa trateze in mare masura blues-ul ca stil. Dorim sa interactionam toti. So join us la Blues 24/7 Respecte si sedere placuta pe noul forum, Bogdan, forum admin ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Am infiintzat un forum ce-si propune sa trateze in mare masura blues-ul ca stil. Dorim sa interactionam toti. So join us la Blues 24/7 Respecte si sedere placuta pe noul forum, Bogdan, forum admin ! Sincer nu vad utilitatea cand se putea discuta discuta aici pe o sectiune de blues toata treaba dar na..... poate unii vor sa faca concurentza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 blues_ul e prea vast , important si ...marfa...asa ca merita forum separat... ...daca nu era el nu era nimic....un pic respect...plsss Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubugral Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 Chiar e ok, ca apar comentarii. Inseamna ca ideea mea da roade. Marius T, eu nu doresc sa fac concurenta nimanui, nu am cum pt. ca forumul de blues este pe domeniu gratuit. Este o incercare de formare a unui mic val. Personal, nu vreau doar sa agit apele sau sa o spun a la Shakespeare, sa creez mult zgomot pentru nimic, ci imi doresc feed-back. Nu fortez pe nimeni sa se abata de la preferinta sa, iar daca tu vezi ca acest forum nu ar avea o utilitate predeterminata, iti respect parerea pentru ca ai contribuit cu ea la inaintarea forumului de blues. Merci mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Chiar e ok, ca apar comentarii. Inseamna ca ideea mea da roade. Marius T, eu nu doresc sa fac concurenta nimanui, nu am cum pt. ca forumul de blues este pe domeniu gratuit. Este o incercare de formare a unui mic val. Personal, nu vreau doar sa agit apele sau sa o spun a la Shakespeare, sa creez mult zgomot pentru nimic, ci imi doresc feed-back. Nu fortez pe nimeni sa se abata de la preferinta sa, iar daca tu vezi ca acest forum nu ar avea o utilitate predeterminata, iti respect parerea pentru ca ai contribuit cu ea la inaintarea forumului de blues. Merci mult. Na cum crezi tu, poate era mai frumos o sectiune de Blues pe acest forum unde aveai toate subsesctiunile dorite (bine trebe sa vb cu adminii dar nu cred ca era o problema). Plus ca si userii sateau pe un forum nu pe 10 Nui bai eu mi-am zis parerea, si mie imi place bluesul dar sincer ca user sa stau pe 2 forumuri deja mi se pare prea complicat si nu este timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 pai ....daca cauti bine in acest forumm e o sectiune d blues...facuta chiar d mine...dar s-a cam pierdut in "negura timpului" .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seraph Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 sunt f de acord cu initiativa voastra! si io zic k bluesul ar trebui tratat separat, fiind prea complex pt o sectie intr'un forum. e sursa a multe multe din c auzim azi si ar trebui deci privit ca atare.. ca sa'l parafrazez p burb : dk nu era blues s'ar fi pierdut enorm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 MI-AM FACUT CONT DE ASEARA la inceput eram si eu de parere ca ar fi bine sa se integreze pe RGC,dar vazind mai exact despre ce e vorba,cred ca e bine sa fie separat,fiindca nu priveste treaba din punctul de vedere quasi-tehnic,asa cum vedem noi lucrurile aici pe rgc,nu le priveste prin prisma muzicianului ,ci a ascultatorului si iubitorului de blues,asa ca-i urez mult succes,si la cat mai multi membri,mai ales din randul ascultatorilor,nu al interpretilor The notes you don't play make the ones you play more important-BB King Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubugral Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 Ma bucur nespus de mult ca incep sa existe ecouri. Ideea e ca avem locuri unde sa putem discuta/ disputa blues-ul din pdv-ul instrumentistului sau inginerului de sunet, insa doresc prin acest forum mic sa vedem ce inseamna sa ascultam blues, sa gandim intr-o anumita masura, sa avem o anumita stare, un anumit stil, comportament. Cum ne influenteaza blues-ul zilnic. Cat il ascultam ? de ce il ascultam ? cu cine il ascultam ? Oricum exista si o sectiune mica a muzicianului; important este sa ne adunam si sa discutam cat mai mult si sa povestim si altora. Multumesc pentru incurajari. Bogdan ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts