LORD-C Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 (edited) Vand Ibanez RG270 modificat (s-a schimbat floyd-ul pe el cu unul mult mai bun) + curea, husa si imbusuri - 14mil combo behringer 15W VTone GM108 -3 mil Amandoua 16 mil Doresc sa se comenteze offtopic doar pe privat sau pe yahoo : ciolanionut , daca nu sunteti interesati, nu postati. Va multumesc. Edited February 7, 2006 by LORD-C
LORD-C Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Hopa sus.... pretul nu e batut in cuie... f tare
LORD-C Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Chiar nu vrea nimeni? Mai discutam la pret.... dar cu bun simt
LORD-C Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 S-a dat combo-ul... mai e chitara: pret 14 mil
Eugen D Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 chitara aia ai luat;o cu 10 mil si nici nu face mai mult
LORD-C Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Lui evilpath i-am trimis mai detaliat pe PM despre ce e vb (adica postul meu initial de aici, pe care am cazut de comun acord cu un moderator sa-l stergem pt nu a imputi forumul aiurea) Acum pt a fi clar pt toata lumea... chitara a costat initial 10 mil, dar avea din fabrica o punte de tip floyd-rose cu probleme (asa cum au toate chitarile pana in 500$ poate si putin mai sus... aviz celor care vor sa-si cumpere chitara ieftica cu floyd), pe care a trebuit sa il schimb... so am gasit la cineva un floyd copie de LO PRO EDGE (cutite interschimbabile, tot tacamul), care se comporta excelent si pe care individul voia 4 mil ROL, a mai costat manopera montarii inca un mil ROL, si asa s-au facut 15 mil. Io nu o dau cu 15 ci cu 14, cred ca e really fair Pe scurt domnul "potecutza raului" : 10(chitara) + 4(floyd) + 1( manopera) = 15 Chitara vine si cu imbusuri si o husa iar pretul ei este de 14... cred ca m-am facut inteles.
cearny Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 V-as ruga sa va pastrati opiniile proprii pentru voi (ma refer la cei care doar scriu ca sa se afle in treaba) - daca exista o oferta clar mai buna, care o face p-asta clar jecmanire, inteleg. Altfel...
LORD-C Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 gata, am revenit... chitara e din nou la vanzare (o perioada nu a mai fost ca nu aveam restu de bani pt cealalta )
Recommended Posts