Guest ady_w3t Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 salut sunt din pitesti vreau sa aflu si eu cum ajung la magazinul mcmusic in bucuresti *(strada ceva) va intreb daca mai au reducerea de 10 % la korg pe site am vazut ca e in magazinul muzica asa e? cu reducerea aia sa imi spuneti Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelica Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 (edited) salut sunt din pitesti vreau sa aflu si eu cum ajung la magazinul mcmusic in bucuresti *(strada ceva) va intreb daca mai au reducerea de 10 % la korg pe site am vazut ca e in magazinul muzica asa e? cu reducerea aia sa imi spuneti da, e in magazinul muzica la etaj,reducere mi se pare ca nu mai au dar incearca la telefon. uite site-ul : http://www.mcmusic.ro/ cred ca onoreaza comenzi si acasa ,sa nu te mai deplasezi Edited February 6, 2006 by stelica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ady_w3t Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 merci pt informatie cred ca o sa sun sa vad daca mai au reducere dar aveau doar la korg sau la orice???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gnrmarius Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Calea Victoriei...intrebi,e mare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ady_w3t Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 stiu unde e muzica !! am crezut ca nu au acolo reprezentanta merci oricum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts