trace Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 (edited) am un ibanez gio china made din 99 si nu stiu ce tipuri de freturi are.trebuie sa le inlocuiesc si se pare ca nu gasesc pe nicaieri ce tip sunt. ma puteti lumina voi? multumesc Edited March 29, 2009 by trace
Guest DoomShadow Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 (edited) http://www.main-music.co.uk/en/productover.../fret_wire.html Edited March 29, 2009 by DoomShadow
trace Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 multumesc pt raspunsurile rapide dar eu intrebam de marime de ex : medium,jumbo,etc... freturi de cumparat am gasit peste tot dar tipul imi este o necunoscuta
Guest zzz Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Poti sa le inlocuiesti cu orice tip de fret-uri...in 99% din cazuri , dimensiunea canalului din fretboad este standard pentru a putea accepta freturile de pe piata in cazul in care un refret este necesar...bineintes mai sunt si exceptii (Parker, Steinberger, etc) dar la Ibanezul tau sigur accepta fret-urile de tip Dunlop...Si dimensiunea poate fi cea pe care o vrei tu... eu personal iti recomand Dunlop 6000 sau 6100 pentru ca mie cel putin mi se pare infinit mai usor de cantat pe aceste fret-uri super jumbo...S-ar putea sa ai nevoie si de un pragus nou in caz ca noile fret-uri o sa fie mult mai mari decat cele pe care le ai acum , insa asta nu este o problema..Succes si sa ne pui o poza dupa refret sa vedem cum a iesit
trace Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Poti sa le inlocuiesti cu orice tip de fret-uri...in 99% din cazuri , dimensiunea canalului din fretboad este standard pentru a putea accepta freturile de pe piata in cazul in care un refret este necesar...bineintes mai sunt si exceptii (Parker, Steinberger, etc) dar la Ibanezul tau sigur accepta fret-urile de tip Dunlop...Si dimensiunea poate fi cea pe care o vrei tu... eu personal iti recomand Dunlop 6000 sau 6100 pentru ca mie cel putin mi se pare infinit mai usor de cantat pe aceste fret-uri super jumbo...S-ar putea sa ai nevoie si de un pragus nou in caz ca noile fret-uri o sa fie mult mai mari decat cele pe care le ai acum , insa asta nu este o problema..Succes si sa ne pui o poza dupa refret sa vedem cum a iesit danke schon asta ca sa rapund in tonul thomann
Recommended Posts