Catalin Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Ce parere aveti despre ELECTRO HARMONIX Tube Zipper. Are cineva pedala a probat-o a auzit cum suna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeyG Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Vezi ca sunt sampleuri pe site-ul ehx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razz Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 pe site-ul lor este un demo mpg, care la sfarsit arata un efect care ma duce cu gandul la jocurile electonice care au aparul la inceputul anilor 90 , foarte cuidat, ceva de genul trill se numea efectu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Cel puţin pe mine nu mă încântă sound-ul care îl are pedala în mostrele de pe site. În schimb mi se pare excelent sound-ul pe care î-l are LBP 2ube, tot de la Electroharmonix (am ascultat mostrele de pe site), deci ţi-aş recomanda-o pe aceasta din urmă, dacă o poţi achiziţiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts