noxes Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Cumpar Epiphone Les Paul cat pot sa ofer? depinde de chitara
StratMan Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Pai, uita-te pe net la Epiphone, vezi cam ce modele te intereseaza si vezi si cam ce preturi sunt! Vezi ca sunt sub brand Gibson, iar raportul calitate/pret este unul f.bun. Daca vrei una noua, te poti adresa in Bucuresti lui Dan Istodorescu, reprezentantul firmei DEPOLD, la tel:0722 720 785. Preturi excelente! Verifica!
noxes Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Pai, uita-te pe net la Epiphone, vezi cam ce modele te intereseaza si vezi si cam ce preturi sunt! Vezi ca sunt sub brand Gibson, iar raportul calitate/pret este unul f.bun. Daca vrei una noua, te poti adresa in Bucuresti lui Dan Istodorescu, reprezentantul firmei DEPOLD, la tel:0722 720 785. Preturi excelente! Verifica! Pai m-am uitat inainte sa scriu aici si ce vreau depinde de ce mi se ofera fiindca nu am chiar atat de multi bani ... Tocmai din cauza raportului calitate/pret vreau sa fie Epiphone Les Paul ... adica degeaba vreau un custom de 600 daca tot ce mi se ofera e un standard de 300 sa zicem. Daca nu o sa gasesc ceva sh care sa imi convina mai strang cureaua o luna si iau o chitara noua.
StratMan Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Cred ca poti sa mai astepti, doar nu-ti cumperi o chitara in fiecare zi! Lasa sa vezi si ce ti se ofera de ocazie, ca` cine stie? Ai grija insa de un amanunt important: Epiphonurile au, in general, gaturile destul de groase, dar nu incomode! Tinem legatura!
noxes Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 (edited) Nimeni n-are un Epi LP? Edited February 8, 2006 by noxes
Guest fluffyone Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Lasa un numar de telefon si vrei primi un apel.
Sebi Jack Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 (edited) io am epiphone les paul 100 adusa din israel. super chitara. io sunt foarte multumit de sunet si de felu in care raspunde la ce cant. e super scula dupa parerea mea si nu numai a mea, chiar si a unor chitaristi profesionisti. 500 de euro mana a doua de la cineva care a luat-o cu 580 din israel. folosita vreo 2 luni..da n-o vand. poate sa-ti comande cineva de-afara da o sa te cam coste mai mult cu taxe vamale si comision etc.. daca te intereseaza cauta-l pe grosmann. si mai era ceva: aveau un epiphone les paul negru(nu stiu ce model) la muzica la zapada. nu stiu daca mai e. era destul de ieftin. bafta! intreaba-l si pe felix ca si el are vreo 2 epiphonuri. Edited March 3, 2006 by Sebi Jack
Guest Baumwolle Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 si mai era ceva: aveau un epiphone les paul negru(nu stiu ce model) la muzica la zapada. nu stiu daca mai e. era destul de ieftin. Zapada avea un Special II, si pretul de 1200ron nu mi se pare deloc ieftin pentru o chitara de 170E ... http://www.thomann.de/epiphone_lp_special_...k_prodinfo.html
barbarossa Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 iti fac eu rost de un epi lp custom.nu se compara cu lp100 sau special nushce... vorbim pe p.m
NiNjA Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 http://www.ishibashi.co.jp/webshop/guitar/...ne/lp-index.htm Sau Japan Limited Line http://www.ishibashi.co.jp/webshop/guitar/...mited-index.htm LP Custom: 370-400EUR Japan Limited: 600EUR Cam 100EUR transport.
Guest madbluepaul Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Cumpar Epiphone Les Paul cat pot sa ofer? depinde de chitara Mai e valabila cererea? Epiphone Les Paul standard red wine 2001 restul il stii de pe net.
noxes Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 ai pm Mai e valabila cererea? Epiphone Les Paul standard red wine 2001 restul il stii de pe net.
midnight rider Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Aduc la comanda orice model de Epiphone sau Gibson,saptamana viitoare voi avea preturile. Epiphone Japan este superior celor distribuite in Europa,am avut ocazia sa incerc cateva. Deasemenea voi avea ,incepand de sapt.viitoare corzi Ernie Ball,la pretul de 280 000 lei,adica cu 70 de mii mai putin ca Zapada
Mr.Fritz Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 (edited) De ce te chinui cand ai un om care aduce de de la reprezentanta Ghipson/epiphone din europa (midnight rider) Nu ca ii fac reclama dar preturile sunt super mici vb cu el si ai sa vezi Edited June 29, 2006 by Mr.Fritz
noxes Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 dude! ultimul reply in topicul asta a fost prin aprilie, si in profilul meu apare noua chitara. Am si uitat de el, se poate inchide
Guest SlashGNR Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Aduc la comanda orice model de Epiphone sau Gibson,saptamana viitoare voi avea preturile. Epiphone Japan este superior celor distribuite in Europa,am avut ocazia sa incerc cateva. Deasemenea voi avea ,incepand de sapt.viitoare corzi Ernie Ball,la pretul de 280 000 lei,adica cu 70 de mii mai putin ca Zapada salut, imi dai niste detalii - preturi la chitari, corzi Ernie mi-ar trebui..., mi-ar trebui un Epiphone, sunt din Arad / daca ma poti contacta pe Yahoo messenger: tripon_cristian@yahoo.com dar e bine si prin mail, ori aicea pe site 10x anywhere iti aduc eu de pe thomann da zi ce vrei Salut, scuze ca ma bag in disscutia voastra, poate ma poti ajuta: imi comand o chitara de la Thomann, dar nu am posibilitati sa o aduc as lua-o curand, daca mergi in Germania sau... nush... contacteaza-ma
Recommended Posts