Guest alexzavate Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Salut, Am primit o chitara electrica. Am zis sa nu fiu chiar atat de nepasator si sa incerc sa cant pana ce a inceput sa-mi placa destul de tare. Ok...am trecut de faza cu acordatul, legatul la calculator (nu am amplificator), guitar rig bla bla bla. Am invatat intro la Metallica - One si prima parte din solo. Pana aci toate bune, doar ca prin guitar rig nu suna cum ar trebui si nu ma pricep ce "preset"sa folosesc. Chitara cred ca este acordata bine pentru ca nelegata la calculator suna cum ar trebui. (sau cum ar trebui sa sune in capul meu neavizat) Asadar ajutati-ma pe mine si pe vecina de alaturi.
travolta Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ia-ti amp...guitar rig-ul face si el ce poate(mai ales daca e demo) numai bine
gadjo Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ce chitara ai?.. si cum arata vecina? poti incerca amplitube.. suna mai omeneste parca
Guest alexzavate Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ce chitara ai?.. si cum arata vecina? poti incerca amplitube.. suna mai omeneste parca Chitara ARIA STG . La amplitube am cam aceeasi problema. Vecina e buna dar nu ma are la suflet.
Quetzalcoatl Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Vecina e buna dar nu ma are la suflet. Total offtopic: Cat de buna e vecina? e buna rau sau e doar buna ?
Silviu_i Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 (edited) Total offtopic: Cat de buna e vecina? e buna rau sau e doar buna ? PS:Cred ca se potriveste titlul foarte bine, dar bataia de cap nu este pt tine este pt cei ce sunt interesati de vecina. Edited March 18, 2009 by slash93
Guest alexzavate Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Careva cu un sfat pentru mine?Recomandare? Urmeaza sa cumpar amp. Sfat si pentru asta?
Mosh Craciun Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 (edited) incearca jucariile astea http://www.mcmusic.ro/brandprod.php?Brands...andCategsID=222 Edited March 18, 2009 by Mosh Craciun
Guest alexzavate Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 incearca jucariile astea http://www.mcmusic.ro/brandprod.php?Brands...andCategsID=222 merci, o sa merg azi sa cumpar. zi buna
Guest Mr_ORL Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 (edited) incearca jucariile astea http://www.mcmusic.ro/brandprod.php?Brands...andCategsID=222 Ce tareee...de astea iar n-am auzit Par interesante jucariile....poti sa detaliezi? Asta in caz ca ai testat vr'una, sau cineva care a testat... Edited March 19, 2009 by Mr_ORL
Guest Hannibal_flo Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 PS:Cred ca se potriveste titlul foarte bine, dar bataia de cap nu este pt tine este pt cei ce sunt interesati de vecina. eu sunt pentru vecina
Guest alexzavate Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 cred ca se poate inchide topicul. am gasit raspunsul dorit
Guest AlinMetallica Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 clar iti trebuie ASIO... cred ca ultimu topic de pe pagina 1 e al meu "Probleme cu amplificarea" ... am avut aceeasi problema si mi-a dat cosu un site de und gasesti asio... dupa tre sa il setezi in guitar rig ca program principal, daca nu reusesti zi-mi
Recommended Posts