Guest Tiki Horea Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Hielou Sunt baterist(din nou zic...din Cluj) si cant de vreo......2 ani. Sunt foaarte serios si caut trupa de metal progresiv, NU metal stuff(Linkin Park-ish, Static X, etc), funk stuff.... Is deschis la minte si, din punctu meu de vedere, muzica ii sefu in trupa. Am sculele mele, am si sala de repetitie... Sunt foarte prietenos si outgoing, usor hiperactiv, mai ales cand vine vorba de muzica. Studiez si teorie muzicala (nu doar partea de ritm), deci soon pot intelege ce zic restu ominilor din trupa Contact: tiki2134@yahoo.com, tiki2134@gmail.com si yahoo! messenger: tiki2134 Astept propuneri.
Mimesis Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Uitate la sectia cautam instrumentist ca paici nu gasesti niimica ma tiki.... http://forums.rgc.ro/index.php?showforum=37
Voda Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Salut! Te intereseaza genul metal? gen in flames machine head?
Guest Tiki Horea Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Am trupa acuma, da' inca-s deschis la eventuale proiecte, in special ambiental si chill-out.
Guest Tobe Vechi Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Salut, ai un link ceva cu trupa/trupele cu care canti?
Guest Tiki Horea Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Pagina de MySpace a trupei, momentan.....da' o sa fie videouri din turneu soon. :-? Pagina Stilu trupei ii variat, piesele inregistrate pana acuma fiind din prima 'tura' de piese. Inca nu-i gata ea, da' intram la inregistrat a doua tura curand...can't wait.
Guest Tiki Horea Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Thank you, Thank you. Soon to come...more songs!
LoneWolf Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Canti cu Stereofeelings,eh? ...daca esti interesat si de ceva heavy metal,let me know!
Guest Tiki Horea Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Din nou liber si disponibil. Acumulat experienta noua, si live, si de studio. \:)/
Guest blood_mist Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Din nou liber si disponibil. Acumulat experienta noua, si live, si de studio. \:)/ caut baterist...in bucuresti...nu suntem o trupa "mare" da' anu' trecut cat a mers treaba am avut vre.o 15 concerte...am fost si pe la tvr...daca esti interesat www.myspace.com/negativecoreband mail : negative.core.band@gmail.com cauta si pe youtube " negative core " si "tarantula live @ " < tarantula e fostul nume al trupei gasesti un post si in " cautam instrumentalisti" in forum...
MrEgo Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 she-wolf cauta tobar, le ai cu pedala dubla? ai fi interesat?
Guest Tiki Horea Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Le am cu pedala dubla, da' nu la nivelu la care aveti nevoie. Besides that, I'm not that much into extreme-ish metal. Thanks anyway
Voda Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Salut, daca mai esti disponibil si ai vrea sa canti nu metal de genul Deftones, Korn si nu numai contacteaza-ma te rog. Id: Eigiaivi
Guest Tiki Horea Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Adunat si mai multa experienta, mostly live. Invatat sa cant la volum MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC. Adica de restaurant. Deci da, mic. Dezvoltat mare finete la toate 4 membrele.
Guest Tiki Horea Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Iar sunt liber...ish. Pana acuma am cantat cu Stereofeelings (alternative pop-rock, cu elemente agresive), Fever(jazz/funk fusion, deci improvizatie si mult feel), All One (rock mai...standard<<unele piese>>).. I also jammed alot. Hope this helps. Nu-s interesat sa cant orice fel de metal(nu stiu sa spun CE metal ma intereseaza; da-mi trupe de referinta) si, in niciun caz, nu metal extrem. Have a nice day.
Guest hritcu_vladimir Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 te sal , hai la o auditie daca esti liber ca ma plictisesc ... hritcu_vladimir@yahoo.com
Recommended Posts