Stefan N Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Salutare! e un pic cam off-topic dar, aveti idee unde as putea gasi cazare ff ieftina in buc?(sunt elev in cl a 12-a. greu cu banii) eventual sa fie un pret fix pe camera, nu pe persoana. Scop: Pt concertul SOULFLY de pe 16 martie. Sunt din bt si numai drumul e 1.2 mil. Eu si alti doi prieteni asteptam concertul asta de foarte mult timp, de cand a fost in 2006 cu promovare la Dark Ages. Asadar, va rog, opinii! servus!
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 vii... te uiti la soulfly... freci menta prin centru pana dimineata (ceea ce fac si oamenii care sunt Din buc).... si apoi pleci cu primul tren acas'
saxoo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 vii... te uiti la soulfly... freci menta prin centru pana dimineata (ceea ce fac si oamenii care sunt Din buc).... si apoi pleci cu primul tren acas' ... eftin si bun ,,,, sfatul zic ...
Guest szekely Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 is de acord cu ciocanel plus k e tare sa freci menta noaptea prin centru
korko Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 (edited) subscriu daca mergi strict pentru concert , nu are rost sa mai dai banii pe cazare....concertul e gata pe la 1.....si pe la 5-6 ai probabil un tren deja...... Edited March 12, 2009 by korko
Stefan N Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 ok, sa elaborez. Trenul ajunge la ora 8 30 in Bucuresti. Concertul incepe la 8 fix, nu vrem sa pierdem nimic, ba mai mult, sa ajungem cu o ora si ceva inainte(for the fun of it). Moreover, presupunand ca ajungeam in aceeasi zi, am fi rupti de oboseala, si sa fim cinstiti, un concert soulfly e un eveniment ce necesita destul de multa energie(->lots of sleep). Nu putem hoinari noaptea pe strazi pt ca: 1. ne e frica 2. primul tren e abia la 10 30 dim. Deci 2 nopti cazare ne trebuie, si se pare ca am gasit prin intermediul www.hostelworld.com . Thank you very much!
Recommended Posts