Silviu_i Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Salut.Banuiesc ca nu am postat in sectiunea gresita, nah, scuze.Intrebarea mea este urmatoarea: Cum pot sa fac o inregistrare cu un calculator un PA si Cool Edit Pro in asa fel in cat sa pot face fiecare instrument pe cate o pista pt a le putea mixa pe rand??? Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 daca ai un mixer si nspe microfoane trebuie o placa de sunet cu nspe intrari.. sau nu am inteles eu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Esti ambiguu. Daca dorinta ta e de a inregistra pe rand si mai apoi de a le mixa separat, ai nevoie de un microfon (de preferinta 8 daca tragi tobe), un preamp si o intrare la o placa decenta si tragi fiecare instrument pe rand. Daca dorinta ta e de a inregistra totul deodata atunci mai bine te duci la un studio, pentru ca acasa sigur te va costa mai mult (daca e vorba de o trupa formata din tobe bas chitara chitara voce ai nevoie 12 - 16 intrari - asta inseamna fie un mixer mai bunicel care sa stie firewire, fie o placa de sunet cu 16 intrari, la toate astea mai adaugi microfoanele care o sa te duca la un pret ridicat si un loc care sa sune binisor, fara sa mai zic de cunostintele necesare de inregistrare si mixaj) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted March 10, 2009 Author Share Posted March 10, 2009 Pai mixer mare este.Placa de sunet decenta este, cea cu care sunt trase si coverurile mele de la galeria muzicala, mie mi se pare ca suna destul de decent.Intrebarea mea este care ar fi ordinea instrumentelor pt a le putea inregistra pe rand???Care instrument trebuie facut primul.Ultima banuiesc ca vine vocea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falling_into_infinity Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 (edited) Daca tragi pe rind ordinea fireasca ar fi: tobe, bass, chitare si ultima vocea. Edited March 10, 2009 by Falling_into_infinity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted March 10, 2009 Author Share Posted March 10, 2009 Daca tragi pe rind ordinea fireasca ar fi: tobe, bass, chitare si ultima vocea. nah cam asta ma interesa cel mai mult.mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Tobe sau chitara ritmica/bas in functie de preferinta (ala care tine ritmul mai bine) apoi restul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts