Guest Hannibal_flo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 (edited) notatia corzilor pt un tuner korg la chitara bass. Sa-mi spuna cineva ca mi-e sa nu rup vre-o coarda:D ca nu e chitara mea si trebuie acordata urgent ca intarzii acasa:D g-30 e tunerul Edited March 4, 2009 by Hannibal_flo
CernoBill Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 E, A, D, G...exact ca primele 4 corzi de la o chitara normala...
Guest Hannibal_flo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ok mersi mult. mi-era frica sa nu fac vre-o prostie sa nu rup vre-o coarda:) chestia e ca nu am nici cablu sa o pun direct pe tuner si trebuie sa fac treaba cu microfonul dar in seara asta trebuie sa imi fie de ajuns si aceasta solutie:D
Guest Hannibal_flo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 (edited) ok... am mai intampinat o problema... basul care il am deocamdata (imprumutat) are 5 corzi si la a doua coarda, dupa ce trec de "valoarea" E nu mai imi vede tunerul nimic. La a treia coarda imi da un B ciudat si mi-e frica iar sa ma duc mai sus. Mentionez ca am facut rost de cablu, dar presupun ca o sa trebuiasaca sa o acordez pe calculator, deci trebuie sa imi cumpar si un adaptor jack mare-jack mic. Intrebarea e: cu ce program si cum pot acorda si eu acest bass? si daca se poate cu tunerul (korg ga-30 guitar-bass) atunci cum? mai spun ca este un Oscar Schmidt , nu mai stiu ce model, evident cel cu 5 corzi ) si scuze de dublu-post dar.. nu am ce face:D edit: am gasit asta... o merge in notatia aia? b e a d g ?? dupa tuner?? Edited March 5, 2009 by Hannibal_flo
vektor Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Coarda cea mai groasa la bass cu 5 este B adica [bass] B E A D G [treble]
Recommended Posts