www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.

Fiecare aculta anumite genuri muzicale,eu as fi interesat sa-mi imbogatesc cultura muzicala prin descoperirea unor noi trupe,genuri.

Daca stiti vre-o trupa care nu e asa cunoscuta (chiar din alea de pe garage bands) va rog sa o impartasiti. 

Ex :  Nume,gen,si 1 video sa intelegem despre ce e vorba (si sa vedem daca e placut sau nu urechii)

Trupa deathcore :  Beneath the massacre  .    Video:  

Ar fi indicat sa nu postati trupe cunoscute,ma repet,deoarece sunt sigur ca le stim.  Astept propunerile voastre.

Posted

hmm, acum nu stiu cat de cunoscut este stilul ptr unii, eu l-am descoperit acum...vreo 2 ani

post-rock/post-hardcore/sludge

trupe in stilurile astea:

Isis

Neurosis

Cult of Luna

*Shels

Baroness

Humanfly

Mogwai

Tunturia - acum ii ascult ptr prima oara

primele 3 trupe is cunoscute in felia asta de muzica, restul nu prea...dar toate au pagini de myspace si le gasesti albumele pe torrenti daca nu..lasa-mi offline

si acum o trupa care am descoperit-o din greseala pe myspace ..canta ceva: post-something :)

The Final Sight - http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendID=13783827

ei zic ca stilul e: progressive/screamo/rock ..nu conteaza ce ii dar suna bine, si greu pe alocuri...

sper sa-ti placa ceva din ce ti-am propus

Posted
hmm, acum nu stiu cat de cunoscut este stilul ptr unii, eu l-am descoperit acum...vreo 2 ani

post-rock/post-hardcore/sludge

trupe in stilurile astea:

Isis

Neurosis

Cult of Luna

*Shels

Baroness

Humanfly

Mogwai

Tunturia - acum ii ascult ptr prima oara

primele 3 trupe is cunoscute in felia asta de muzica, restul nu prea...dar toate au pagini de myspace si le gasesti albumele pe torrenti daca nu..lasa-mi offline

si acum o trupa care am descoperit-o din greseala pe myspace ..canta ceva: post-something :)

The Final Sight - http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendID=13783827

ei zic ca stilul e: progressive/screamo/rock ..nu conteaza ce ii dar suna bine, si greu pe alocuri...

sper sa-ti placa ceva din ce ti-am propus

mersi fain,pe isis ,neurosis si mogwai ma relaxam acu 1 an :))(foarte calitative trupe,mai ales live) Ty

Amuzant dudule :))

Posted
     Salut.

Fiecare aculta anumite genuri muzicale,eu as fi interesat sa-mi imbogatesc cultura muzicala prin descoperirea unor noi trupe,genuri.

Daca stiti vre-o trupa care nu e asa cunoscuta (chiar din alea de pe garage bands) va rog sa o impartasiti. 

Ex :  Nume,gen,si 1 video sa intelegem despre ce e vorba (si sa vedem daca e placut sau nu urechii)

Trupa deathcore :  Beneath the massacre  .    Video:  

Ar fi indicat sa nu postati trupe cunoscute,ma repet,deoarece sunt sigur ca le stim.  Astept propunerile voastre.

baga ochiul si deschide urechea la baietii astia:http://www.myspace.com/betrayermetal