Deenman Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Salut. Fiecare aculta anumite genuri muzicale,eu as fi interesat sa-mi imbogatesc cultura muzicala prin descoperirea unor noi trupe,genuri. Daca stiti vre-o trupa care nu e asa cunoscuta (chiar din alea de pe garage bands) va rog sa o impartasiti. Ex : Nume,gen,si 1 video sa intelegem despre ce e vorba (si sa vedem daca e placut sau nu urechii) Trupa deathcore : Beneath the massacre . Video: Ar fi indicat sa nu postati trupe cunoscute,ma repet,deoarece sunt sigur ca le stim. Astept propunerile voastre.
Deenman Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Bun reformulez: n-as vrea sa apara oamenii sa dea nume gen : PAntera,Iron maiden,The Killers. Postati trupe mai putin comerciale spre ex...la care nu s-a facut atata reclama,si lumea n-a prea auzit de ele.
Guest Les7 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 hmm, acum nu stiu cat de cunoscut este stilul ptr unii, eu l-am descoperit acum...vreo 2 ani post-rock/post-hardcore/sludge trupe in stilurile astea: Isis Neurosis Cult of Luna *Shels Baroness Humanfly Mogwai Tunturia - acum ii ascult ptr prima oara primele 3 trupe is cunoscute in felia asta de muzica, restul nu prea...dar toate au pagini de myspace si le gasesti albumele pe torrenti daca nu..lasa-mi offline si acum o trupa care am descoperit-o din greseala pe myspace ..canta ceva: post-something The Final Sight - http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendID=13783827 ei zic ca stilul e: progressive/screamo/rock ..nu conteaza ce ii dar suna bine, si greu pe alocuri... sper sa-ti placa ceva din ce ti-am propus
Deenman Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 hmm, acum nu stiu cat de cunoscut este stilul ptr unii, eu l-am descoperit acum...vreo 2 anipost-rock/post-hardcore/sludge trupe in stilurile astea: Isis Neurosis Cult of Luna *Shels Baroness Humanfly Mogwai Tunturia - acum ii ascult ptr prima oara primele 3 trupe is cunoscute in felia asta de muzica, restul nu prea...dar toate au pagini de myspace si le gasesti albumele pe torrenti daca nu..lasa-mi offline si acum o trupa care am descoperit-o din greseala pe myspace ..canta ceva: post-something The Final Sight - http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendID=13783827 ei zic ca stilul e: progressive/screamo/rock ..nu conteaza ce ii dar suna bine, si greu pe alocuri... sper sa-ti placa ceva din ce ti-am propus mersi fain,pe isis ,neurosis si mogwai ma relaxam acu 1 an )(foarte calitative trupe,mai ales live) Ty Amuzant dudule )
virgil Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Salut. Fiecare aculta anumite genuri muzicale,eu as fi interesat sa-mi imbogatesc cultura muzicala prin descoperirea unor noi trupe,genuri. Daca stiti vre-o trupa care nu e asa cunoscuta (chiar din alea de pe garage bands) va rog sa o impartasiti. Ex : Nume,gen,si 1 video sa intelegem despre ce e vorba (si sa vedem daca e placut sau nu urechii) Trupa deathcore : Beneath the massacre . Video: Ar fi indicat sa nu postati trupe cunoscute,ma repet,deoarece sunt sigur ca le stim. Astept propunerile voastre. baga ochiul si deschide urechea la baietii astia:http://www.myspace.com/betrayermetal
Guest Death Poop Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 e deja un topic are mai mult succes Descoperiri Muzicale
Deenman Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 e deja un topicare mai mult succes Descoperiri Muzicale imi cer scuze ,nu l-am gasit. Rog un admin sa inchida/stearga topicul acesta.
Recommended Posts