Guest Mircea19 Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 mda.. eu as prefera ceva mai la botu calului.. o sa vb cu grosmann poate are el... normal ar fii sa aiba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BigMac Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Bravo Mircea pentru initiativa Eu am facut pe fretboard de maple, tu faci pe rosewood, o sa stim a facem de toate. Se baga cineva la un fretboard de Ebony? Din cate am inteles si eu, rosewood-ul nu se lacuieste, ci se da cu un ulei.. lemon oil? probabil ar merge uleiul de in, dar are un miros specific.. De unde ai stiut cam cat de adanc sa faci fiecare fret ? Ochiometric.. adica sa fie toate la acelasi nivel sau de pe site.. Inlayurile din ce sunt facute ? Eu credeam ca sunt din plastic.. Absolut ochiometric! si estetic, am incercat sa le fac pe toate la fel din punctul de vedere al formei si razei scobiturii. Adancimea e variabila, maxima la tastele 22 ~ 7, apoi scade treptat, tastele 1-2 sunt foarte putin scallop-ate. Inlay-urile sunt cele originale ale chitarii, din plastic, din fericire au fost introduse suficient de adanc din fabrica si nu s-au eliminat la pilire, altfel er fi trebuit inlocuite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Multumesc ca mi-ai raspuns. As mai avea o rugaminte. Daca ai putea sa pui inca o poza cu chitara, dar sa fie in ansamblu, sa se vada toata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BigMac Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Sigur, uite chiar doua poze Sunt facute cu blitz-ul, asa ca nu arata prea grozav. Mai fac cand prind lumina buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Tastiera din rosewood nu are nevoie de lacuire. Bigmac a zis bine. Lemon oil & friends se gasesc la pachet in produsele de intretinere pentru chitara. Posibil sa aiba si la noi la muzica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 ok... deci .. sunt norocos..atunci. maine la ora 10 cand vin de la examen ma apuc...... ... eu sper sa-mi iasa... as vrea sa incer ceva mai special... adica scobitura sa fie in forma de lacrima... un fel de semnu intrebarii.. cu adancime mai mare langa tasta....acolo unde pui dejetu de obicei.. si mai mica langa cealalta tasta.. ma rog presupun ca va imaginati cum tre sa arate.. sper sa-mi iasa.. .. daca nu-mi iese o fac la loc thanks cosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 bai.. eu am zis ca ma apuc maine. dar n-am mai rezista .. si m-am apucat acu vreo 4 ore.. am facut pana acum 3 taste... si vreau sa zic ca au iesit super.. ..din pacate pozele o sa apara peste o saptamana.... ca am facut cateva cu aparatu unui prieten care a plecat la munte ... dar cateva poze cu produsu finit o sa fac zilele astea dupa ce o termin... cearny urmezi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bomberman Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Personal parca nu as risca o operatiune de genul, dar in cazul in care vrea cine'va sa accepte comenzi stau la rand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Concordis Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Personal parca nu as risca o operatiune de genul, dar in cazul in care vrea cine'va sa accepte comenzi stau la rand e din 2006 topicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts