www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

nu e perfecta. nu am facut-o sa fie perfecta. pur si simplu am inregistrat-o din distractie daca pot spune asa.

stiu ca pe partea de clean la picking nu m-am sincronizat bine dar voiam sa fac un fel de delay fara sa il bag din procesor sau adobe audition.

si mai stiu si ca nici la solo-uri nu m-am sincronizat super bine dar dupa cum am zis in primul rand al postului: nu am inregistrat-o ca sa fie perfecta. doar din distractie.

ah am uitat sa precizez... chitara-procesor-calculator. ca sa nu urle vecinii :)

dntcrfinal.mp3

Edited by metal_messiah
Posted

hei

Eu cred ca e bn ce ai facut , dar trebuie sa poti mai mult;

Si e foarte simplu, deoarece oricine poate face un home-recording bun :)

Am inteles ca ai inregistrat "...doar de distractie..."; dar muzica inseamna distractie ...si munca;

Gandeste-te ca cel mai bine incerci sa faci de fiecare data inregistrari calitative pentru a te putea autocorecta si pentru a deveni mai bun. Desigur, nu o sa-ti iasa din prima, e nevoie de zeci de inregistrari pentru a te obisnui(si niciodata nu e de ajuns).

Ideea e ca tu canti bine, dar sa aranjezi o piesa conteaza foarte mult, pentru a atrage lumea.

E cam asa : o melodie buna este apreciata de mai multi oameni; asa ca trebuie sa inveti sa folosesti un program de tobe(si de bass, in caz ca nu poti face rost de unul timp cat inregistrezi),apoi un program de mixat

Deci, daca ai chef de niste ponturi de inceput (inainte sa ii intrebi pe cei cu experienta), cauta aici

http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=3...mp;#entry304211

caci am scris in topicul 3, cum inregistrez;sper sa te ajute

Si, Fruity loops, are si bass- in caz ca nu faci rost de un bass, merge acolo;

Trebuie sa ai toate instrumentele; te va ajuta, crede-ma;

Daca vrei, mai vb prim PM, sau pe mess

papa :)

Guest PhenomenOn
Posted

interesant, totusi cleanul mi se pare ca are prea multe inalte, si e deranjant, oricum faina treaba :)