snake Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 DRAGOBETE - All the way O sa fin un pic offtopic dar nu inteleg de ce simtiti nevoia sa vorbiti jumate in romana si jumate in engleza. Nu mai stiti limba romana? Faceti liceul la seral? Voi fi in Club A pe 14 febreuarie. Bravo Tapinarii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 O sa fin un pic offtopic dar nu inteleg de ce simtiti nevoia sa vorbiti jumate in romana si jumate in engleza. Nu mai stiti limba romana? E mai "cool" , da bine la imagine la fel ca fumatul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Torque1981 Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Simplu - anumite expresii nu au un echivalent pe masura in limba romana. Sa-mi traduca si mie cineva Within Temptation de exemplu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 @Tapinarii:bafta la cantari.Punct. +1 mai bine nu sarbatorim nimic si mergem sa bem .... Exact hai sa bem Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 (edited) Simplu - anumite expresii nu au un echivalent pe masura in limba romana.Sa-mi traduca si mie cineva Within Temptation de exemplu sigur .... o trupa ce era buna candva .... O sa fin un pic offtopic dar nu inteleg de ce simtiti nevoia sa vorbiti jumate in romana si jumate in engleza. Nu mai stiti limba romana?Faceti liceul la seral? Voi fi in Club A pe 14 febreuarie. Bravo Tapinarii! E mai "cool" , da bine la imagine la fel ca fumatul cum e de fapt.... LE : Within Temptation nu prea suna englezeste , pare tradus (cam cum sunt toate textele de la Crematory de exemplu....) Edited February 6, 2009 by korko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Torque1981 Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 sigur .... o trupa ce era buna candva .... da asta e o traducere adecvata Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Pentru mine realitatea e foarte simplã: sãrbãtoresc pe 14 februarie, dar nu ziua îndrãgostiților ci ziua de naștere a nevestei. Te-ai scos bre, eu mereu aflu dupa 2 zile ca a trecut deja si iar n-am miscat nici un deget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Te-ai scos bre, eu mereu aflu dupa 2 zile ca a trecut deja si iar n-am miscat nici un deget He he. Mai e un avantaj: ziua mea e cu 3 zile înainte de ziua ei, așa ca dãm împreunã de bãut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tanase Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Motivul pentru care Tapinarii fac acest lucru de opt ani de zile este acela ca ne-am saturat de dulcegarie transformata in comert. Exista trupe in romania care au invatat un sigur lucru si anume acela ca daca sunt 60 la suta femei in romania hai sa cantam pentru ele. Nefiind de acord cu genul acesta de manifestare si cu transformarea unui sentiment in comert, facem anti valentine's day. Ptr ca iubirea n-ar trebui sa se vanda la taraba ci sa se gaseasca intre doi oameni si in sufletele lor. Atat Va asteptam la cantari Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Motivul pentru care Tapinarii fac acest lucru de opt ani de zile este acela ca ne-am saturat de dulcegarie transformata in comert. Exista trupe in romania care au invatat un sigur lucru si anume acela ca daca sunt 60 la suta femei in romania hai sa cantam pentru ele. Nefiind de acord cu genul acesta de manifestare si cu transformarea unui sentiment in comert, facem anti valentine's day. Ptr ca iubirea n-ar trebui sa se vanda la taraba ci sa se gaseasca intre doi oameni si in sufletele lor. Atat Va asteptam la cantari Bine spus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecco Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Motivul pentru care Tapinarii fac acest lucru de opt ani de zile este acela ca ne-am saturat de dulcegarie transformata in comert. Exista trupe in romania care au invatat un sigur lucru si anume acela ca daca sunt 60 la suta femei in romania hai sa cantam pentru ele. Nefiind de acord cu genul acesta de manifestare si cu transformarea unui sentiment in comert, facem anti valentine's day. Ptr ca iubirea n-ar trebui sa se vanda la taraba ci sa se gaseasca intre doi oameni si in sufletele lor. Atat Va asteptam la cantari +1 Intotdeauna Romanul gaseste ceva din care sa scoata bani.Si cum sa rateze o zi in care multi oameni si-ar da toti bani din portofel pentru niste tampenii gasite la magazin ,cica,pt a-i arata iubitei cat de mult o iubeste.Omule,arata-i,dar cu senimente,nu cu prostii gasite la magazin.(Se exclud florile) By the way: Bafta in turneu Tapinarii Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 +1 Intotdeauna Romanul gaseste ceva din care sa scoata bani.Si cum sa rateze o zi in care multi oameni si-ar da toti bani din portofel pentru niste tampenii gasite la magazin ,cica,pt a-i arata iubitei cat de mult o iubeste.Omule,arata-i,dar cu senimente,nu cu prostii gasite la magazin.(Se exclud florile) By the way: Bafta in turneu Tapinarii Bine spus Ecco Tapinarii rullz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tanase Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Bine spus Ecco Tapinarii rullz ! MUltumim frumos, si te\va asteptam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts