Guest Mi_Cald Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Am un epiphone les paul special,si tare mi'ar placea sa pun un pickguard pe ea. Problema sta in felul urmator,chitara stoc ne fiind prevazuta cu pickguard inseamna ca trebuia date niste gauri in ea pentru montarea unuia. Intrebarea mea este,niste gauri date acuma risca deteriorarea lemnului(si astfel a sunetului)?
malex Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Am un epiphone les paul special,si tare mi'ar placea sa pun un pickguard pe ea. Problema sta in felul urmator,chitara stoc ne fiind prevazuta cu pickguard inseamna ca trebuia date niste gauri in ea pentru montarea unuia. Intrebarea mea este,niste gauri date acuma risca deteriorarea lemnului(si astfel a sunetului)? nu, daca gaurile sunt exclusiv cele pentru prinderea pickguardului
mihaitarta Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 nu, daca gaurile sunt exclusiv cele pentru prinderea pickguardului Exista o firma in state care face pickguarduri de les paul care se prind de ramele dozelor, fara sa dai gauri. Sapa un pic pe mylespaul.com (acolo le-am gasit).
Recommended Posts