guitarhero1957 Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Am vazut o inregistrare pe youtube foarte haioasa. De fapt comentariile aferente m-au distrat de minune. Rog adminii sa mute topicul daca nu l-am incadrat la rubrica potrivita. E din categoria "Ce e fericirea? Cine suntem noi, de unde venim, incotro ne indreptam..." "Cum canta ba mugur de fluier fara fluier?" "Este baaaah, Ioji bah" Urmariti aici si distrati-va Va puteti imagina o continuare: "Cea mai tare, sa moara mama..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Cred cã e cea mai tristã versiune pe care am auzit-o vreodatã. Și sunetul ãla de fluier din timpul piesei Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted February 3, 2009 Author Share Posted February 3, 2009 Cred cã e cea mai tristã versiune pe care am auzit-o vreodatã. Și sunetul ãla de fluier din timpul piesei Nici nu am mai ascultat continuarea ... mi s-a parut prea haios comentariul de inceput Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 are dreptate ala cu "imagini din romania nu gaseau?".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Este ba Ioji, ba..,!! Cum canta mugur de fluier fara fluier !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chulak Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Mie imi place..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts