Cursedone Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 n-aveau la NRO nimic asemanator cu ce caut eu. numai bratari cu tepi de juma de metru pe care le-am vazut peste tot pe net parca aveau si la idm la magazinul "tematic" (desi daca s-a desfiintat intre timp imi cer scuze ) oricum nu erau cine stie ce desi vizual aratau bine chestiile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Alea erau chinezarii. Vinil, nu piele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 (edited) Alea erau chinezarii. Vinil, nu piele. pai si ce crezi ca alea de pe bestial.ro sunt piele? wake up ppl... alea daca erau piele erau mult mai scumpe! si alea de la idm erau la preturi asemanatoare.. sa nu mai zic de snobism.. EDIT ok, nu vazusem categoria "artizanat: articole piele" inainte, ma uitam la "imitatie piele: bratari".. my bad ia sa vedem... Edited February 8, 2009 by Cursedone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Constant Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 in idm nu stiu de existenta unui magazin de genul asta, poate din cauza ca nu m-au interesat pana mai demult. oricum majoritatea sunt imitatie de piele nu piele adevarata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcianpetrescu Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 salut ! vezi postul meu la acest topic ! Tipul de care vorbesc eu lucreaza doar cu piele 100% naturala ! Incearca, ca poate ai surpriza sa fie ce cauti tu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Constant Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 am vb cu corneliu la telefon, i-am spus cam ce vreau, a spus ca se poate si sa-i trimit mail cu mai multe detalii... asta a fost acu 2 sapt aproape si niciun raspuns... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts