Guest Nebunaticul Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Azi am primit o stire superba pe care o puteti citi aici: http://www.promusicprod.ro/maximumrock/ nu pot decat sa-mi doresc ca si CFR sa castige campionatul... Nebunaticul
korko Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 (edited) omg... FORZA CFR!!! +1 daca nu castiga ii aduce probabil pe Iron Maidnem..... Edited February 2, 2009 by korko
Guest Evil Uadafac Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 am devenit peste noapte fan infocat Cfr Cluj sunt superterul numaru unu :| Go go Cfr uhuuuuuu
dass101 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Si eu daca Dinamo ia Liga Campionilor ii aduc pe U2. Don't hold your breath though...
gadjo Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 sper ca printr-o minune a rezultatelor si a perseverentei sa ia Urziceniu campionatul. la cati bani au vor aduce pe Cheeky Girls dar macar arata fotbal
Guest NecroticCH Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Hai CFR, puțin îmi pasã cã-s stelist. Deºi mã-ndoiesc c-ar mai veni la doar un an distanțã E mult mai uºor s-aducã pe Iron Maidnem totuºi
Guest Don MaXxX Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 (edited) sper ca printr-o minune a rezultatelor si a perseverentei sa ia Urziceniu campionatul. la cati bani au vor aduce pe Cheeky Girls dar macar arata fotbal who cares about football? Hai cu Iron Maidenu' ! LE: Ce-s 6 puncte intre prieteni? Hai ca se poate, baieti! Edited February 3, 2009 by Don MaXxX
Guest Noxified Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 What?!.oh my god.DECI CE TARE!!!!Fortza CFR:DBrusc am devenit microbist.
Recommended Posts