Guest Adriani Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Joi 29 ian. 2009 ora 21.00, va asteptam la Club Nautilus pentru un concert XXX din seria Rock Sessions. :-) Keep On Rockin' !
Vulgar_display_of_Alex Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Joi 29 ian. 2009 ora 21.00, va asteptam la Club Nautilus pentru un concert XXX din seria Rock Sessions. :-) Keep On Rockin' ! Succes diseara acolo ! imi pare rau ca sunt din Giurgiu ; as fi venit... puteti sa-mi ziceti ce aveti pe pereti in poza aceea ? ma intrebam odata cu trupa mea daca ar merge (cica) cu cartoane de oua; ce material ati pus ? costa mult ? da' barem face treaba buna ? k, R O C K !
Guest Adriani Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Succes diseara acolo ! imi pare rau ca sunt din Giurgiu ; as fi venit... puteti sa-mi ziceti ce aveti pe pereti in poza aceea ? ma intrebam odata cu trupa mea daca ar merge (cica) cu cartoane de oua; ce material ati pus ? costa mult ? da' barem face treaba buna ? k, R O C K ! Multumesc, si mie imi pare rau ca nu poti veni. Poate ajungem noi in Giurgiu( da-mi un pm daca aveti ceva cluburi pe acolo). In 1993 cand mi-am amenajat sala de repetitie nu existau pe piata bureti speciali de antifonare asa ca am recurs la vechea metoda a cofrajelor de oua... Sa stii ca are efect ! Nu mai lungeste sunetul, il estompeaza destul de bine. Bineinteles ca nu se compara cu buretele. Cele bune.
Vulgar_display_of_Alex Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 (edited) OK; Multumesc pt. informatia despre antifonare Si in caz ca avem un club in care puteti canta si merita va anuntam... Desi, in fine, aveam mai demult decat o singura seara rock, in club Cleopatra...acum nu mai e nimic rock; Dar daca vine cineva klumea, se va trezi lumea ! Edited February 1, 2009 by Vulgar_display_of_Alex
Recommended Posts