Guest OsF Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Am si eu nevoie de un sprijin de la cei care stiu inteleg si imi pot explica daca nu este prea mult! Eu imi doresc mult un DS-1 Distortion!Si nu ca il doresc vreau sa il cumpar! Intrebarea mea este cum si unde il cuplez la amplificator! Ca am vazut cum arata cat costa si stiu de unde sa il cumpar...dar nu stiu daca il cumpare ce imi va mai trebui ca sa il pun in functiune! De exemplu:Se conecteaza "pedala" la amplificator? Imi trebuie un dispozitiv la care sa conectez "pedala" si dispozitivul se conecteaza la amplificator? Da stiu ca Distortion face cam ashea ! Lectii am de unde sa iau de pe rgc.ro sau de pe torrente de exemplu Metal Method - 1,2,3,4,5,6! Va Multumesc Pentru Support!
ulfhednar Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ai nevoie de 2 cabluri audio cu jack 1/4, unul care vine de la chitara si intra in pedala si unul care iese din pedala si intra in amplificator. Si de baterie pentru pedala evident, de 9 volti.
Guest OsF Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Si de baterie pentru pedala evident, de 9 volti. Adica un cablu care iese din DS si se conecteaza la priza ca aici nu prea am prins faza....!
Dimitriyus Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 (edited) Adica un cablu care iese din DS si se conecteaza la priza ca aici nu prea am prins faza....! Pedala are o mufa mama de IN (intrare) si OUT (iesire). Pui cablul in chitara, celalalt capat al jackului (mufa tata) o conectezi in pedala la IN, alt cablu (tot de chitara, dar nu foartelung-1m e suficient) il conectezi in mufa OUT de la pedala si capatul celalalt in intrarea de la amplificator unde puneai in mod normal chitara. Pedala o alimentezi cu baterie de 9V, cum s-a spus, sau cu transformator de 9V (cu cat e mai prost cu atat iti da zgomot de fond mai mult). Edited January 24, 2009 by Dimitriyus
Guest OsF Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Am inteles cum functioneaza totul acum acum trebuie doar sa cumpar un DS-1 ! Multumesc pentru efortul depus petru a explica unui nou user si cineva care abea stie sa ce inseamna sa te doara degetele dupa exercitiu de "how to play a guitar"!
Guest OsF Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 A da inca o intrebare daca se poate , cei care canta rock de genu.....S.O.A.D. sau The Offstrings sau Muse! Si ei folosesc DS-1 Distortion nu alte "pedale"! Multumesc
gadjo Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 nu mai face glume tampite.. nu mai pune intrebari aiurea. muse mai ales sunt maniaci in materie de tehnologie deci sunetul ala al lor costa niste sute de mii de coco. daca folosesc vreun ds-1 e probabil modificat sau 'e si el p'acolo'. in fn de ce scule ai acum ds-1 ala poate sa sune cum vrei sau sa nu sune deloc deci nu-ti face iluzii ca nu e ca-n filme ce amp ai?
Guest OsF Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Randall RX Series! M-am referit doar la chitara nu la alte kestii care mai au pe acolo!
EADGBE Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ds1 nu o sa sune in veci metal...nici macar nu o sa sune bine de unul singurel...eu am un ds-2 si stiu si ds-1, si imi dau seama cam la ce sunet ai vrea sa ajungi, sincer, ti-as recomanda un procesor... Oricum, bafta multa la cantat! :)
Guest OsF Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 EADGBE Sugerezi sa folosesc un ds-2? pentru !!!! Si cand ai zis proccesor la ce te-ai referit proccesor de pc sau ce.... scz un link ceva sa ma dumiresc si eu!
Dimitriyus Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 EADGBE Sugerezi sa folosesc un ds-2? pentru !!!! Si cand ai zis proccesor la ce te-ai referit proccesor de pc sau ce.... scz un link ceva sa ma dumiresc si eu! De aici va incepe discutia procesor/pedale. Tu canta pe ce ai si daca vrei gain mai mult mai ia-ti o pedala de distors (Rocktron metal planet, Boss Metal zone etc, sunt o groaza; bani sa ai!)
Demos Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 De aici va incepe discutia procesor/pedale. Tu canta pe ce ai si daca vrei gain mai mult mai ia-ti o pedala de distors (Rocktron metal planet, Boss Metal zone etc, sunt o groaza; bani sa ai!) +1 Mai bine lucreaza la mana si apoi sa te intrebi de ce nu suna . La un chitarist mana face mai totul . Pune mana si exerseaza
Fictum Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 (edited) Vezi Marshall JH-1 eu sunt foarte multumit de el..si canti orice pe el...de la poprock-la cel mai extrem metal ceva de genul...suna in concert (pe langa pedala,nu mai folosesc decat un mic reglaj pe amp) Mie imi place sunetul,acu gusturile nu se discuta,poate tie nu o sa iti placa. HATHOR -after midnight P.S.Conteaza enorm si chitara(dozele ) Edited January 26, 2009 by Fictum
Guest OsF Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 (edited) Dimitriyus Demos Fictum Multumesc de sfaturi urmeaza sa exersam! Si dupa aceea vedem ce facem cu pedalele! Nu stiam ca Hator is din GL si eu is ! Edited January 28, 2009 by OsF
Fictum Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 (edited) Nu stiam ca Hator is din GL si eu is ! afli acum Hathor Edited January 29, 2009 by Fictum
Guest nenny Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Am si eu nevoie de un sprijin de la cei care stiu inteleg si imi pot explica daca nu este prea mult!Eu imi doresc mult un DS-1 Distortion!Si nu ca il doresc vreau sa il cumpar! Intrebarea mea este cum si unde il cuplez la amplificator! Ca am vazut cum arata cat costa si stiu de unde sa il cumpar...dar nu stiu daca il cumpare ce imi va mai trebui ca sa il pun in functiune! De exemplu:Se conecteaza "pedala" la amplificator? Imi trebuie un dispozitiv la care sa conectez "pedala" si dispozitivul se conecteaza la amplificator? Da stiu ca Distortion face cam ashea ! Lectii am de unde sa iau de pe rgc.ro sau de pe torrente de exemplu Metal Method - 1,2,3,4,5,6! Va Multumesc Pentru Support! Daca mai vrei sa cumperi acel DS1 cauta-ma la id-ul de mess roacket_guitarist@yahoo.com !am eu unul ieftin! si putem vb mai multe acolo!nu lasa mesaj pe rgc!
Recommended Posts