www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cumpar Un Procesor De Chitara

Recommended Posts

Guest om__bun
Posted

salut ...va cer sfatul:

1.ce procesor imi recomandati la pretul de aproximativ 5 mil....?

cerinte:sa fie in stare buna de functionare si sa fie mai bun decat v-amp2,de care am acum....daca aveti vreo oferta,spuneti.

2.daca mai strang bani..adica am sa posed vreo 8 mil....e posibil sa gasesc un amp de 15-20 w cu niste efecte integrate?...ca sa inlocuiasca procesorul....si sa aiba si foot-swich?

..orice informatie este binevenita...va multumesc frumos... :)

Guest Baumwolle
Posted

Ai putea incerca Zoom G2, care din discutiile de pe forum am inteles ca ar fi mai bun decat V-AMP2. :)

Guest om__bun
Posted

Eu am luat un Korg AX1500G de la M&C in CJ, acu' o luna, am inteles ca au reprezentanta si in Bucuresti la Muzica. Am platit 7.300.000 lei vechi, dar era promotie, 10% reducere, etc... Acum pe site apare un pic mai scump... http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=156

au intradevar.......da caut ceva la mana a doua....mai bine folosit dar care sa poata...decat nou..dar slabut... :) ...dar vreau ca respectivul sa functioneze bine..:)

Posted

Tot la M&C am vazut si amplif-uri VOX Valvetronix AD15VT/30VT, in catalog-ul pe care il am de la sf lui dec, erau la 264/319 euro... Astea au efecte, poti sa faci preseturi, si ai o pedala cu doua butoane, pentru a schimba intre preseturi... http://www.voxamps.co.uk/products/valvetro...d15vtad30vt.htm

Okay, stiu ca ar fi mai okay, ceva folosit dar meserias, dar ma gandeam ca daca ai mai multe posibilitati nu strica.

Guest om__bun
Posted

sal..zi si mie ce model este si ce stie sa faca..

Posted

KORG A5 si pe vremuri erai mare jmeker daca-l aveai... :)

Acum lasand gluma la o parte e OZN la banii astia.

Are de toate pe el... Compresor, Delay, Chorus, Distors... combinatii intre ele, pana mea... Intreaba si tu lumea, dar repet... la banii astia este avion ! :)

Catalin - 0721 74 52 66 :)

Guest om__bun
Posted

-are foot-swich?

-este mai bun decat v-amp2?

Posted

voi ce parere aveti, este mai bun decat zoom 505 II-ul pe care il detin acum?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.