gibsonman Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 am un celestion pe care lam folosit cu succes pana acum pe cabu meu cu un head sovtek d 60 w.il dau ptr ca vreau sa imi iau vintage 30.pret 2.500.000 negociabil lei vechi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 am un celestion pe care lam folosit cu succes pana acum pe cabu meu cu un head sovtek d 60 w.il dau ptr ca vreau sa imi iau vintage 30.pret 2.500.000 negociabil lei vechi. dude, sunt io interesat, zi-mi mai multe despre el, cum suna, cum se comporta, eventual pune niste poze. acu nu pream am toti banii , dar daca nu sar hienele pe el inaintea mea sper sa putem face biznisu impreuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 bre suna extrem de bine chitara pe el,are 60 w pe 8 ohmi,de 12 " .pun poze maine cred cu el.faza e ca sunt interesat sa il dau cat mai rpd,so primu venit cu banu,primu servit.hai noroc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts