marcel Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 (edited) pedala facuta dupa schema originala a ts808-ului. pedala este construita cu piese aduse de pe ebay, nu din comert, si arata mult prea bine . cum suna?...ca un ts808 original... pret?...dark rain cere 245 de lei - probabil discutabil. garantez ca pedala isi face toti banii. la cererea mea pedala a fost montata intr-o carcasa de ibanez chorus si vopsita rosu. pentru sunet- nota 10 pentru dark rain ( seriozitate si munca ) nota 10 bagata intr-un cub peavey classic 30 cu celestion G12H si cu un gibson cu burstbuckere, pedala asta este boosterul ideal. foarte probabil am sa mai apelez la dark rain pentru pedale facute hand made custom un sample facut cu peavey classic 30 -ts 808 clona- gibson les paul- am schimbat cu fender mexico pe la jumatate..- si calculatorul care-mi strica tot soundu'... Jam_Track___Gospel_Blues_In_G_old1.mp3 Edited January 18, 2009 by marcel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Funk Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Suna foarte bine...m-ar interesa si pe mine una. Nu stii cumva ce chip foloseste si in ce case s-ar pune daca nu i-ai fi dat tu caseul ala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzalcoatl Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Divinnnnnn Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 Suna foarte bine...m-ar interesa si pe mine una. Nu stii cumva ce chip foloseste si in ce case s-ar pune daca nu i-ai fi dat tu caseul ala? cutia e de la mine..si eu am vrut sa o folosesc. el are alte cutii ptr. pedale tot metalice..daca vrei detali cel mai bine sa iei legatura cu el mess : dark_rain_cover ..a..si ce chip foloseste tot pe el sa-l intrebi..eu n-am idee Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Divinnnnnn +1+1+1+1+1+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Intradevar suna meserias, dark_rain Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsuleu Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 (edited) Nu stii cumva ce chip foloseste ? daca te ajuta cu ceva informatia asta, atunci TS808 foloseste un 4558 ( operational amp ) si doi tranzistori (2N5088) ca si componente active . on topic : 10+ inca o data pt sound ... Edited January 19, 2009 by marsuleu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gombotz Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Ptr cei interesati pot vedea un demo facut de Adriano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts