Cosu Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Datorita unor factori ce nu depind de noi, site-ul se incarca cu destul de mare inarziere. Problema va dura cel mai probabil pana maine (1 martie 2005). Ne cerem scuze, dar nu avem cum sa intervenim. Toate cele bune, Echipa RGC Later edit: Se pare ca problemele au disparut.
Guest alexmaniac Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Dap. AI dreptate man. Te rog uite-te pe thread-ul meu cu daca imi iau nustiuce ca te intreb acolo cum sa schimb niste doze.
Guest Razvan Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Cosule initial vroiam sa-ti dau un PM dar m-am gandit ca poate mai sunt si altii care au aceleasi probleme ca ale mele. Din cand in cand (poate te ajuta faptul ca eu merg pe Hendrix Expanded Import) cand dau sa mi se incarce RGC-ul serverul nu ma recunoaste si imi spune sa ma "registrez" si site-ul imi apare pe IPB Default Skin. De ce? Nu stiu. Problema si mai naspa este faptul ca chestia (scuzati cacofonia) asta mi se-ntampla din ce in ce mai des, de ce? NU stiu. Poate ai tu vreo explicatie. Off topic: nu-mi place pe IPB Default, e prea pe alb (chiar ma enerveaza)
Recommended Posts