www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest om__bun
Posted

salve...am io unul ...daca esti interesat vorbim pe messenger....ti-am dat buzz..:)

Guest Johnny I
Posted

la senia in bucuresti tgasesti asa ceva man! dar se vand separat!

Guest om__bun
Posted

pai...pretul e 3,5 mil

starea..e buna...(ptr mine f bun inseamna nou..:))..e luat de la cineva de pe rgc..nu are nici o problema...l-am folosit doar in camera...nu am trupa..doar ptr mine..:)...poze nu am..ptr ca nu am camera foto....este exact ca la magazin..gentuta,procesorul,alimentatorul si pedala aia ..nu stiu cum se numeste.. :)

Posted

pai...pretul e 3,5 mil

starea..e buna...(ptr mine f bun inseamna nou..:))..e luat de la cineva de pe rgc..nu are nici o problema...l-am folosit doar in camera...nu am trupa..doar ptr mine..:(...poze nu am..ptr ca nu am camera foto....este exact ca la magazin..gentuta,procesorul,alimentatorul si pedala aia ..nu stiu cum se numeste.. :)

Pacat ca nu poti sa faci cateva poze cu Vamp, as fi vrut sa-mi dau seama cel putin de starea ei estetica. Te cred ca n-ai tu un aparat de foto digital, dar sa nu-mi spui ca nici un prieten de-al tau n-are, si cu putina vointa n-ai pute sa faci cateva poze :)

Uite cum facem: imi trimiti cateva poze pe adresa mea de mail. mai lasi ceva din pret si incheiem targul repede! Ce zici? B)

Guest om__bun
Posted

Pacat ca nu poti sa faci cateva poze cu Vamp, as fi vrut sa-mi dau seama cel putin de starea ei estetica. Te cred ca n-ai tu un aparat de foto digital, dar sa nu-mi spui ca nici un prieten de-al tau n-are, si cu putina vointa n-ai pute sa faci cateva poze :)

Uite cum facem: imi trimiti cateva poze pe adresa mea de mail. mai lasi ceva din pret si incheiem targul repede! Ce zici? :)

salut....mai lasa-ma pana in week-end...sa vad daca am sa gasesc alt procesor ceva mai bun cu care sa-l inlocuiesc...te anunt eu...k?..bafta

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.