Guest fanu Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 vreau sa imi iau niste betze si sa fiu sincer nu prea ma pricep la ele. ma intereseaza sa fie foarte subtiri si foarte usoare ... nu conteaza ca sunt mai scumpe, vreau doar sa fie de calitate si sa imi placa ... ma ajuta cineva?
Guest abracadaver Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 salut.nu sunt tobar dar iti recomand sincer Vic Firth 5A hickory.sunt subtiri,comode si rezistente si daca nu ma insel e in jur de 40 de roni setul la muzica.bafta
Guest 2AS Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 incearca 7A, 5A, sau B, www.thomann.de, 2 euro perechea+1.5 euro trimiterea prin posta. Comanda minim 3 perechi pentru ca nu poti sa le incerci. Daca nu stii sa verifici bete cauta pe youtube la stick checking.
beginner2009 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 vreau sa imi iau niste betze si sa fiu sincer nu prea ma pricep la ele. ma intereseaza sa fie foarte subtiri si foarte usoare ... nu conteaza ca sunt mai scumpe, vreau doar sa fie de calitate si sa imi placa ... ma ajuta cineva? vezi ca la hora reghin se fac bete de toba...
Guest Tiki Horea Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Evita betele Hora...eo folosesc Vic Firth Jack DeJohnette Signature Stick si-s foarte multumit de ele....desi, imi trebuie bete mai lungi :-?
Recommended Posts