vektor Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 afaik, o partitura e valabila pentru aproximativ orice instrument ... singura exceptie [din cate stiu eu] fiind percutia/tobele, care au alta notatie. daca am inteles gresit intrebarea, poate ar trebui sa reformulezi ....
apocalipsa Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 (edited) am formulat partituri cu piese. lol. caut in special cantece populare dar pot fi si clasici. in orice format inclusiv pdf. va rog fiti on topic:) Edited December 25, 2008 by apocalipsa
giure Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 up:) caut in continuare... Astia pe la conservator studiaza d'astea. Si eu caut de multa vreme dar nu m-am dus niciodata peste ei:) Lautarii din pacate le au in cap si in urechi
vektor Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Mosule, o partitura are note. Notele le poti canta pe orice instrument iti pica in mana. Pana la urma ce cauti ?
apocalipsa Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Mosule, o partitura are note. Notele le poti canta pe orice instrument iti pica in mana. Pana la urma ce cauti ? piese. pt electro. partituri pt tambal. exact ca in titlu.
Recommended Posts