ntt Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 CONCERT SIMFONIC EXTRAORDINAR - MOZART ROCKS. Organizat de Societatea Filarmonicã LYRA - Brãila aflatã la aniversarea a 125 de ani de activitate, cu sprijinul Filarmonicii Banatul ºi a Primãriei oraºului Timiºoara, evenimentul va avea loc duminicã 21.12.2008 ora 19:00 la sala CAPITOL din Timiºoara, ºi se adreseazã tuturor iubitorilor de muzicã clasicã, muzicã rock ºi noi experimente muzicale. Alãturi de Orchestra Filarmonicii Banatul dirijatã de Gheorghe Costin, vor urca pe scenã, pentru a ne arãta „cum sunã Mozart cântat cu chitarã electricã” soliºtii : Horea Criºovan, Remus Carteleanu, George Pãtrãnoiu, Claudiu Ursache, Cãlin Grigoriu, Cosmin Lupu - chitarã electricã, Vali Potra - percuție, Victor Miclãuº - chitarã bass, Alin Nica - vocal, Sorin Voinea - claviaturi. Aranjamentele orchestrale aparțin lui Sorin Voinea si Nicolae Dumitrescu
Razvan S. Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 CONCERT SIMFONIC EXTRAORDINAR - MOZART ROCKS.Organizat de Societatea Filarmonicã LYRA - Brãila aflatã la aniversarea a 125 de ani de activitate, cu sprijinul Filarmonicii Banatul ºi a Primãriei oraºului Timiºoara, evenimentul va avea loc duminicã 21.12.2008 ora 19:00 la sala CAPITOL din Timiºoara, ºi se adreseazã tuturor iubitorilor de muzicã clasicã, muzicã rock ºi noi experimente muzicale. Alãturi de Orchestra Filarmonicii Banatul dirijatã de Gheorghe Costin, vor urca pe scenã, pentru a ne arãta „cum sunã Mozart cântat cu chitarã electricã” soliºtii : Horea Criºovan, Remus Carteleanu, George Pãtrãnoiu, Claudiu Ursache, Cãlin Grigoriu, Cosmin Lupu - chitarã electricã, Vali Potra - percuție, Victor Miclãuº - chitarã bass, Alin Nica - vocal, Sorin Voinea - claviaturi. Aranjamentele orchestrale aparțin lui Sorin Voinea si Nicolae Dumitrescu muahaha...shredareala neoclasica intrarea e libera? am sa il sun p Criso sa il intreb
vfurdean Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 eu stiu ca e intrarea libera.am vazut reclama la analog si asa zicea.
denis_symbiotic Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 am vazut si eu afisul pana la urma, thx anyway, see u there
Guest DoomShadow Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Skarbule pana suni tu fac spume la gura ... iar ai ramas fara credit ma? Na ne vedem pe acolo ... bafta ! :)
Guest Painkillah Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Are cineva poze/video-uri care ati fost pe acolo? A fost super misto, mi-a placut mult "cause we've ended as lovers" a lui Stevie Wonder
Razvan S. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Am eu, din pacate doar 2 poze care se vad mai clar de la sfarsit, si some videos A fost total pe gustul meu d Neoclassical music lover . Am sa bag p utube si dau linkuri aici. Unleash dha fachin FIUREEE!!!!
Guest Painkillah Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 http://www.youtube.com/profile?user=skinny...amp;view=videos Tipul a fost destul de amabil sa uploadeze cateva video-uri including "Time To Say Goodbye" care a fost geniala.. parerea mea
Recommended Posts