Vulgar_display_of_Alex Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Nu inteleg:nu sunteti trupa consacrata, si nici nu stiu cine esti, dar totusi suna atat de MISHTO ! ce e melodia asta,e cover, e negativ, ca nu pricep ce ai facut, cum se aude atat de bine, ca eu de cate ori as inregistra sa obtin un sunet bun, nu iese chiar asa(sau ai inregistrat in studio?). Sa-mi explici si mie ce-ai facut, pls. Foarte tare piesa! Imi place cum canti, n-am ce sa-ti mai spun, decat sa-mi asculti si mie piesele, si sa-mi spui ce crezi. (stiu ca nu e momentul, dar inca astept ca VelvetRevolver sa-si ia vocalist, pt ca-mi plac mult ROCK ON !
Guest postalservice101 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Nu inteleg:nu sunteti trupa consacrata, si nici nu stiu cine esti, dar totusi suna atat de MISHTO ! ce e melodia asta,e cover, e negativ, ca nu pricep ce ai facut, cum se aude atat de bine, ca eu de cate ori as inregistra sa obtin un sunet bun, nu iese chiar asa(sau ai inregistrat in studio?).Sa-mi explici si mie ce-ai facut, pls. Foarte tare piesa! Imi place cum canti, n-am ce sa-ti mai spun, decat sa-mi asculti si mie piesele, si sa-mi spui ce crezi. (stiu ca nu e momentul, dar inca astept ca VelvetRevolver sa-si ia vocalist, pt ca-mi plac mult ROCK ON ! melodia e una arhicunoscuta de la zztop, banuiesc ca slash93 a inregistrat decat chitara... nu prea cred ca un roman din romania (na ca am zis-o si pe asta) canta vocalul pe piesa asta
Recommended Posts