Guest bcv Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Salut. Am o chitara clasica (este mai mica) care este de prin 1999 cred.. nu sunt sigur, si avut pe ea corzi de chitara acustica..iar acum are griful destul de stramb incat sa nu poti canta prea bine la ea.(nu are tija) Am o intrebare: cat costa indreptarea unui grif, cu aproximatie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 bogdan stanescu 0744.651.392. omu este profi in domeniu:) da-i un tel si vezi ce zice:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hannibal_flo Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 si dupa ce afli un pret estimativ posteaza si aici sa stim cam la ce sa ne asteptam Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi_outlaw Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 cred ca o sa coste mai mult daca nu ai tija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KingAndrulici Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Salut. Am o chitara clasica (este mai mica) care este de prin 1999 cred.. nu sunt sigur, si avut pe ea corzi de chitara acustica..iar acum are griful destul de stramb incat sa nu poti canta prea bine la ea.(nu are tija)Am o intrebare: cat costa indreptarea unui grif, cu aproximatie? e de rau dak nu are tija...eu as zice sa itzi iei alt grif(cam 400 RON ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bcv Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Cu 400 ron imi iau un Squier electric Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KingAndrulici Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Cu 400 ron imi iau un Squier electric pai asta ziceam si eu rock on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hannibal_flo Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 pai asta ziceam si eu rock on nu chiar...tu ziceai sa isi ia grif. Dragule daca nu ai parte de atentie destula acolo de unde esti tu mai bine nu te mai baga in seama degeaba aici, daca nu ai ceva constructiv de zis... scuze de off-topic on topic- bcv, sau oricine altcineva puteti sa spuneti un pret estimativ al unei operatii de aces gen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bcv Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Cred ca voi merge in brasov pe sambata la un om care are atelier de chitari.. am auzit ca lucreaza scump da bine. Un pret nu stiu... imi va spune cand ma duc acolo. Cand aflu vin sa va spun Link to comment Share on other sites More sharing options...
CernoBill Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 te referi cumva la Einshenk, sau cum s-o scrie...? si eu auzisem ca lucreaza destul de scump...nu stiu cat de bine, da' scump sincer, la ce varsta are, si la ce nume are , nu m-as mira sa fie mester Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bcv Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 (edited) Nu stiu cum il cheama.. dar Einshenk scrie mare pe poarta de la intrare .. dar stiu ca e batran.. Nu mai merg maine la el.. imi pare rau. Poate sapt viitoare. Stii vre-un pret ceva? Edited January 9, 2009 by bcv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bcv Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 NEWS: Da, Einshenk il chiama. Pai am fost la el si i-am aratat chitara. S-a uitat la ea si mi-a dat cateva sfaturi. -Sa pun carti (o greutate) in capatul grifului (unde sunt cheitele) si pe cutia de rezonanta (sa nu cada) si sa o tin asa (noaptea, sau dupa ce termin de cantat) .. cartile din capatul grifului apasa pe grif , iar el sta indoit spre podea.. si in timp a spus ca se indreapta. El mai avea un intinzator de grifuri (suport ceva de genu), din lemn in care punea chitara, iar griful era tinut apasat spre podea de acel intinzator. (chitara fiind prinsa in intinzatorul acela). Spunea ca tinut in acest intinzator, in timp se va indrepta.. la fel si cu cartile. Pe acest "intinzator" cerea 50 RON. Il facea el dupa dimensiunea chitarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hannibal_flo Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 interesant... o sa incerc si eu pe hora mea veche sa vad daca merge chestia asta... cu greutatea pe grif . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts