cpaulro Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 (edited) Eu cant pe un Charvel by Jackson si e bestial. nu conteaza marca dozele fac toata magia si combinatia pe care canti. Tonul il faci din combinatia de doze si distorsu + o egalizare minutioasa! Eu cant acum pe o coaja de DOD gs30 si cu eq scot un ton de KORN pe un amp facut de mine. Edited January 19, 2006 by cpaulro
Symbolic Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 in mare parte sunt de-acord cu tine. dozele sa fie misto si daca as putea avea 14 saci de gain....
cpaulro Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 (edited) i-ti pui un booster sau un preamp suplimentar si spargi gura targului. Am un prieten ce foloseste Gainiac ca preamp suplimentar Edited January 19, 2006 by cpaulro
cearny Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Eu cant pe un Charvel by Jackson si e bestial. nu conteaza marca dozele fac toata magia si combinatia pe care canti. Tonul il faci din combinatia de doze si distorsu + o egalizare minutioasa! Eu cant acum pe o coaja de DOD gs30 si cu eq scot un ton de KORN pe un amp facut de mine. Dar Charvel by Jackson nu sunt deloc niste chitare ieftine sau entry-level
cpaulro Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 (edited) cine a zis ca sunt ieftine 2500$ custom made dar am si un Fender Stratocaster(Japan) cu doze puse de mine vezi poza Edited January 19, 2006 by cpaulro
Victor Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 i-ti pui un booster sau un preamp suplimentar si spargi gura targului. Am un prieten ce foloseste Gainiac ca preamp suplimentar La mine oameni buni problema este exact pe dos. Am vrut sa-mi pun niste rachete de doze pe chitara si acum sunt prea puternice, ca tre sa cant cu volumul la jumate din chitara ca sa nu distorsioneze !
Symbolic Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 daca vrei sa canti jazz pe emg81 ce sa-ti fac
cearny Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 cine a zis ca sunt ieftine 2500$ custom made dar am si un Fender Stratocaster(Japan) cu doze puse de mine vezi poza Si eu cam tot p-acolo am Da, dozele pot face o chitara proasta sa sune mult, mult, mult mai bine - doar vand doze de chitara, ar trebui sa stiu, nu? Lukather are EMG 85 in bridge
cpaulro Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 (edited) ce humbuker-uri ai? si cum le legi? Edited January 19, 2006 by cpaulro
cearny Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 S.D. Custom Custom in bridge, Lil' Screamin' Demon in middle si DiMarzio YJM in neck. Suna grozav, mai ales ala din bridge. De instalat, am bagat niste S.D. Invadere, JB, Custom, '59, Jazz, Alnico Pro II si Full Shred pe chitare de pana in $400 si posesorii mi-au zis ca nu isi mai recunosteau vechile chitare, atat de bine sunau si raspundeau dupa 'tratament'.
Victor Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 daca vrei sa canti jazz pe emg81 ce sa-ti fac Dozel sunt SD Live Wire, una Metal humbucker si una Classic humbucker. Am fost multa vreme frustrat ca dozele mele nu puteau mai mult. Si cand in sfrsit suna, sunt prea dure.
cearny Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Classic tre' sa-ti placa, mie mi-a placut mult. Metal e prea over-the-top
Recommended Posts