Guest Noxified Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 care sunt toate modurile de acordat chitara?sa face vreo diferenta la acordaj intre corzile de metal si cele de nailon?
korko Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Guitar_tuning aici gasesti o droaie.... in general se foloseste standard tuning (la ambele tipuri de corzi) adica : mi si re sol si mi
Guest Noxified Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Guitar_tuningaici gasesti o droaie.... in general se foloseste standard tuning (la ambele tipuri de corzi) adica : mi si re sol si mi ok frate, dar acolo nu zice exact cum s`o acordezi.deci nu ma ajuta cu absolut nimic.
alexyz Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ok frate, dar acolo nu zice exact cum s`o acordezi.deci nu ma ajuta cu absolut nimic. cauta guitar tuner pe net. Notele in standard sunt EADGBE. Nu e nici o diferenta intre a acorda chitara cu corzi de nailon si una cu corzi de metal.
Faust Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 in general se foloseste standard tuning (la ambele tipuri de corzi) adica : mi si re sol si mi ce?
dani Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 incearca aici:)tre sa ai ureche sa o acordezi...sper sa reushesti tuner daca ai timp sa cautzi...sunt si tunere care te acordeaza dupa frecventza:)iti trebuie microfon sau daca ai electrica e numai bine:)
soiuz Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 mi la re sol si mi multam ! wtf, oricum nu e bine! mi, la, re, sol si mi is numa 5 corzi!
korko Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 (edited) wtf, oricum nu e bine!mi, la, re, sol si mi is numa 5 corzi! pai chitara nu are 5 cinci corzi ? Edit dupa vreo 2 posturi... : bufy era doar o gluma , pana la urma ai pus o intrebare legitima si ar trebui sa-ti raspundem ca atare..... ii chinuie pe unii neuronul ala singuratic..... Edited December 5, 2008 by korko
hades Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 bre nu incaurca omu coarca ce subtire se acordeaza tot in mi(E)
soiuz Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 bre nu incaurca omu coarca ce subtire se acordeaza tot in mi(E) bre, gde 5inci oir tzuam citot postu. Is ep jos. Nixi daca vreua num-i ese asa misot!!!
Recommended Posts