www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Strap Pe Hora Western

Recommended Posts

Guest Hannibal_flo
Posted

Am o hora si vreau sa pun strap, defapt, mai intai sa imi cumpar, dar mai intai sa imi dau seama de unde il pot prinde si cum. Idei, ceva?

Guest Hannibal_flo
Posted

e acustica si nu are "cui". Prin headstock te referi la chestia aia din plastic din "curu' " chitarii? :)

Posted (edited)
e acustica si nu are "cui". Prin headstock te referi la chestia aia din plastic din "curu' " chitarii? :)

headstock e "capul" chitarii, de care sunt atasate cheitele pentru acordat..

in "curu" chitarii e un strap lock(sau ar trebui sa fie), pe acolo se baga strapul printr-o gaura de la un capat al lui. la celalalt capat ar trebui sa fie doua sireturi ca in imaginea asta: 179936.jpg

sireturile astea le legi de headstock, le bagi pe sub corzi intre pragus(nut) si primele 2 tunere :)

eu nu inteleg totusi ce treaba are bridge-pinu' ala cu strap-ul sau strap locks-urile :)

Edited by Cursedone
Guest Hannibal_flo
Posted

eu prin "cui" am crezut ca te referi la acel suport care il au majoritatea chitarilor elecrice pe corp, undeva pe langa egalizatorul grafic (la o electro-acustica), si prin headstock am crezut ca te referi la "cui" :) Acum am inteles ce trebuie sa fac, si primul pas ar fi achizitionarea unei curele. Ms pt sfaturi :)

• 2 weeks later...
Guest Hannibal_flo
Posted

ok. Got it. Thanks 4 the adivices :)

Guest Hannibal_flo
Posted

Pai doza e in pragus. Sau cum i-o spune piesei de acre se ancoreaza corzile. Poate te-ai referit la preamplificator (cel cu egalizator grafic)

Guest Hannibal_flo
Posted

Da, ai dreptate nu e pragus. Era vorba de cordar, :) acolo e doza chitarii mele:)