Guest CristiZgarieNori Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Acum aproximativ un an, mi-am cumparat o chitara aria pro II, forma ES335, sunt foarte multumit de aceasta chitara, am ramas socat cat de bine poate sa sune pe distors, pana atunci consideram chitarile astea mai mult pentru cleanuri, jazzuri, bluesuri linistite, dar dimpotriva se arata mult mai buna pe riffuri. De ce e titlu Gibson ES335, nu, nu ca sa captez atentie, as fi vrut sa stiu daca are cineva aceasta chitara pentru o eventuala comparatie cu a mea, sa imi fac o idee mai buna despre ce am. Daca o are cineva, as vrea sa ne intalnim intr-o zi cu chitarile! poze:
Blackthorn Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Poate ca inainte sa faci o comparatie intre chitari ar fi bine sa schimbi dozele stoc Aria (daca nu le-ai schimbat inca) cu Gibson Classic 57 cum are ES335 pentru ca diferentele de snet vor fi mari din cauza dozelor.
Guest CristiZgarieNori Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Poate ca inainte sa faci o comparatie intre chitari ar fi bine sa schimbi dozele stoc Aria (daca nu le-ai schimbat inca) cu Gibson Classic 57 cum are ES335 pentru ca diferentele de snet vor fi mari din cauza dozelor. Nu le-am schimbat, imi plac dozele care sunt pe ea, plus ca am niste experiente proaste cu schimbatul dozelor la chitari, si sunt un pic reticent. Am vazut multi care isi cumpara de exemplu un epiphone, si ii pun doze de gibson asteptandu-se la o cu totul alta chitara, nu stiu cat de buna este ideea asta, cel putin eu consider dozele un amanunt mai putin important decat alte detalii ale chitarii, acum nah, nici varza sa nu fie Oricum mersi de sfat
RAY5 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Nu le-am schimbat, imi plac dozele care sunt pe ea, plus ca am niste experiente proaste cu schimbatul dozelor la chitari, si sunt un pic reticent. Am vazut multi care isi cumpara de exemplu un epiphone, si ii pun doze de gibson asteptandu-se la o cu totul alta chitara, nu stiu cat de buna este ideea asta, cel putin eu consider dozele un amanunt mai putin important decat alte detalii ale chitarii, acum nah, nici varza sa nu fie Oricum mersi de sfat Daca merge bine nu are rost sa schimbi nimic pe ia , ca si dozele nu se pun asa ca sa fie puse ci se iau in calcul mai multe conditii stii ca mai bine decit bine .....e foarte rau ar fi frumos un Bigsby daca tine tabla
mirceab Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ...o chitara aria pro II, forma ES335, ... Te rog sã ne spui ce model este de fapt. Este Aria Pro II ES-500 VS? Sau Aria Pro II ES-500 VS? (Nu gãsesc pe web-site-ul ARIA.) [P.S. Eu am un Ibanez AF75 hollowbody, aºa cã apreciez genul acesta.]
alexyz Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Te rog sã ne spui ce model este de fapt. Este Aria Pro II ES-500 VS? Sau Aria Pro II ES-500 VS? (Nu gãsesc pe web-site-ul ARIA.) [P.S. Eu am un Ibanez AF75 hollowbody, aºa cã apreciez genul acesta.] Cred ca e prima din cele zise de tine
Guest Don MaXxX Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Cred ca e prima din cele zise de tine da, si eu sunt de acord
gibsonman Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 judecand dupa semnatura lui,modelul este Aria Pro II TA 40 custom 88'
Blackthorn Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Eu sincer am schimbat dozele pe mai multe chitari si am avut in mare parte experiente pozitive, singura negativa pentru gusturile mele a fost cand mi-am pus un set de EMG active pe un Epiphone Les Paul si ma asteptam sa sune ca un Gibson adevarat, din pacate nu suna deloc de rau, doar ca nu aducea cam deloc cu am vrut eu atunci. Pana la urma am rezolvat problema cu un set de Seymour Duncan. In alta ordine de idei sunetul de Gibson ES335 vine si de la dozele pe care le are (Classic 57, pe care multi le considera cele mai ok doze Gibson).
Guest CristiZgarieNori Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 judecand dupa semnatura lui,modelul este Aria Pro II TA 40 custom 88' exact modelul este TA 40
RAY5 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 judecand dupa semnatura lui,modelul este Aria Pro II TA 40 custom 88' eram sigur ca gicesti,cum ai facut Cred ca e prima din cele zise de tine poate adoua???????????? sau prima? nnnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuu
Guest CristiZgarieNori Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 deci, nu are nimeni? cumparati-va oamenilor!
Guest CristiZgarieNori Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 dai un ban, da stii ca nu-l mai ai sau cum mi-a zis cineva zilele trecute "ti-ai luat chitari, mananca chitari"
Blackthorn Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 dai un ban, da stii ca nu-l mai ai sau cum mi-a zis cineva zilele trecute "ti-ai luat chitari, mananca chitari" Sa inteleg ca esti insurat?
guitarhero1957 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Sunt eu insurat ... si nu mananc chitari
Cursedone Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 asta e chitara lu Blackmore cu care a inregistrat Smoke On The Water daca dau de bani mi-as lua una doar pentru chestia asta , si probabil si ca sa am un semi hollow.. asa, sa fie acolo
Guest CristiZgarieNori Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Sa inteleg ca esti insurat? nu
Recommended Posts