Razvan S. Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Foarte foarte fresh asa si sunetu ,,vintigi" dar mai proaspat, mega! +10 Better and better, ca si cu Malmy
Guest erami Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Am ascultat putin, si suna a AC/DC Nu sunt mare fan, dar admir atunci cand o trupa isi pastreaza stilul in timp. Daca imi dadeai sa ascult fara sa stiu ca e album nou nu mi-as fi dat seama.
Danz Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Am ascultat putin, si suna a AC/DC Nu sunt mare fan, dar admir atunci cand o trupa isi pastreaza stilul in timp. Daca imi dadeai sa ascult fara sa stiu ca e album nou nu mi-as fi dat seama. Asta face o trupa cu adevarat mare.Isi pastreaza stilul.Asta-i deosebeste pe ei de altii.
horica Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 e o piesa pe acest album care m-a impresionat in mod deosebit: ROCK'N'ROLL DREAM!
Guest sith Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Exact ca ca toate albumele AC/DC, de la primul pana la ultimul, adica foarte tare...este ceea ce se numeste CHEIA SUCCESULUI pe care multi ar dori sa o gaseasca! AC/DC
Recommended Posts