Guest Cristianbam Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Sal'tare! Am si eu un Squier Bullet Strat (as seen here http://guitarshop.ro/produs.php?pid=489 ). Problema cu ea, e ca se dezacordeaza foarte, foarte usor, mai ales daca folosesc tremolo-ul. De ce? Nu stiu...speram sa ma puteti ajuta voi. Si inca o chestie, suruburile de acordare se "invart" cam ciudat. Acum sunt mai greu de invartit si in timp ce invarti devin ori mai usor ori mult mai greu. Tind sa cred ca-s roase inauntru. Ce pot face? Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 (edited) Sal'tare! Am si eu un Squier Bullet Strat (as seen here http://guitarshop.ro/produs.php?pid=489 ). Problema cu ea, e ca se dezacordeaza foarte, foarte usor, mai ales daca folosesc tremolo-ul. De ce? Nu stiu...speram sa ma puteti ajuta voi. Si inca o chestie, suruburile de acordare se "invart" cam ciudat. Acum sunt mai greu de invartit si in timp ce invarti devin ori mai usor ori mult mai greu. Tind sa cred ca-s roase inauntru. Ce pot face? Thanks! 1.Schimbi cheitele de acordaj cu unele mai scumpe. 2.Mai intaresti tremoloul:ii mai adaugi un arc sau doua chiar, sau ii strangi suruburile de intindere(se gasesc in spatele chitarii sub placa de plastic). Edit:Si eu am avut aceasi problema cu chitara mea Hohner.Nu i-am mai schimbat cheitele dar i-am blocat tremoloul si nu mai face chestia asta. Edited October 19, 2008 by slash93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 1.Schimbi cheitele de acordaj cu unele mai scumpe.2.Mai intaresti tremoloul:ii mai adaugi un arc sau doua chiar, sau ii strangi suruburile de intindere(se gasesc in spatele chitarii sub placa de plastic). Edit:Si eu am avut aceasi problema cu chitara mea Hohner.Nu i-am mai schimbat cheitele dar i-am blocat tremoloul si nu mai face chestia asta. nu intaresti nik...dimpotriva, depinde de chitara sa obtii alt balans intre tensiunea corzilor si arc..eu dak pun 3 nu revine bine sau pica efectiv arcurile chiar dak strang cu 2 e perfect si revine fix in initiala...e trial and error Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts