alex_omul Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Caut un pickguard putin mai "ciudat". E pentru un LP Hora Reghin (cred ca unii din voi stiti modelul acesta). Daca este cineva care poate, il rog sa imi lase un numar de telefon sau un id de mess. Multumesc.
soiuz Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Vezi la orice atelier care confectioneaza reclame luminoase. Eu mi-am facut unul pentru un V si a iesit ok. Mergi cu chitara, cu pickguard-ul vechi chiar daca e rupt, sau cu un desen la scara (de preferat facut in corel) si iti pot taia ei unul nou din plexi or something.
Guest _Iustin_ Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Eu ma gandeam la un pickguard pt chitara mea care sa arate ca o oglinda crapata. Trebuie sa vad la fabrica de oglinzi daca primesc si comenzi mai "ciudate".
FiveseveN Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Si asta se poate face cu plexi/acrilic, nu trebuie sticla Si nici n-as recomanda. Este spray cu vopsea "chrome effect" sau "mirror finish" cu care aplici stratul reflectiv.
Recommended Posts